До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Напередодні найбільш очікуваного показу року Victoria's Secret редакція vogue.ua розповідає все, що потрібно знати про шоу.

Коли дивитися Victoria’s Secret Fashion Show 2017
Victoria's Secret Fashion Show, Париж, 2016

Щорічне шоу Victoria's Secret Fashion Show буде транслюватися на каналі CBS і в мережі 28 листопада в 10 вечора за східним стандартним часом. Покажуть, як численні інтерв'ю з творцями і "ангелами", так і бекстейдж і повний показ нової колекції, яка створювалася в співпраці з Balmain. В цьому році показ дивитимуться в понад 190 країнах, в минулому ж загальна кількість глядачів склала 1,4 мільярда чоловік.

Реклама
Де пройде показ
Victoria's Secret Fashion Show, Париж, 2016

У минулому році "ангели" вирушили до Парижа, а попередні шоу відбулися в Нью-Йорку, Лондоні, Лос-Анджелесі, Маямі і Каннах. Цього року вся команда Victoria's Secret відправляється до Шанхаю. І, якщо минулі рази, дівчата прилітали на приватному рожевому джеті, то цього разу, враховуючи дистанцію, всі вони зустрінуться вже перед показом в Китаї.

Хто вийде на подіум
Victoria's Secret Fashion Show, Париж, 2016

Найкрасивіші дівчата світу традиційно беруть участь в шоу Victoria's Secret: Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Лілі Олдрідж, Ельза Госк, Жасмін Тукс, Жозефіна Скрівер, Лайс Рібейро, Марта Гант, Рим Стрідд, Сара Сампайо, Стелла Максвелл і Тейлор Гілл. Бехаті Прінслу цього разу взяла відгул, так як чекає на другу дитину. Прикметно, що в цьому році серед нових моделей, таких як Грейс Бол і Ванесса Муді, на подіум вийде і українка Даша Хлистун. Повний перелік учасниць можна переглянути тут. А всього в кастингу брали участь близько 400 дівчат.

Чому Кендалл Дженнер не візьме участі в шоу
Кендалл Дженнер, Victoria's Secret Fashion Show, Париж, 2016

Так як Кендалл є обличчям італійської марки La Perla для неї вихід на подіум Victoria's Secret вважається конфліктом інтересів, тому в 2017 році вона не вийде на подіум.

Що вдягне Victoria's Secret Fantasy Bra?
Жасмін Тукс (2016, три мільйони доларів)

Про це стане відомо в день показу, це неймовірно відповідальна і престижна справа для обраної моделі. Бра, яке робить Едді Борго складається з більш ніж 9 000 ювелірних елементів від AW Mouzannar і на нього пішло більше 700 годин роботи. У попередні роки Fantasy Bra вартістю від двох до п'ятнадцяти мільйонів доларів надягали Жасмин Тукс, Жизель Бюндхен, Тайра Бенкс, Алессандра Амбросіо, Лілі Олдрідж і Адріана Ліма. До речі, купили Fantasy Bra лише двічі, в 2004 і 2012 році, інші бюстгальтери згодом розібрали на каміння.

Fantasy Bra! 2016, три мільйони доларів

Читайте також:

Кольоротерапія: cover-story листопадового номера

Коко Роша в рекламній кампанії Balmain Hair Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.