До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час сяяти: нова зимова колекція Holiday Première від Kiko Milano

Провідний італійський бренд Kiko Milano представив нову зимову колекцію декоративної та доглядової косметики Holiday Première, присвячену розкоші та елегантності найпрестижніших італійських театрів. Багатофункціональні новинки допоможуть легко та швидко створити святковий образ, адже поєднують в собі насичені кольори, чуттєві текстури та високоефективні формули.

Реклама

В нову лінійку увійшли вишукані продукти для макіяжу, догляду за шкірою та тілом: маски й сироватка для обличчя, патчі для очей, крем для тіла, праймер, тональна основа, пудра, бронзер, хайлайтер, рум’яна, яскрава палітра тіней, лайнер, туш для вій, бальзам для губ, олія для губ, губна помада та блиск, а також лак для нігтів і парфумована вода.

Інноваційні, високоефективні, клінічно протестовані формули й ніжні текстури доповнені солодкими ароматами апельсину, ванілі, мигдалю та меду. Парфумована вода (одна з деревних ароматів, а інша – із сімейства амбрових), яка з’явилась в портфелі продукції бренду вперше, довершить святковий образ.

Для створення образу, що підійде як для урочистих заходів чи гламурних вечірок, так і для щоденних виходів, підготуйте обличчя до макіяжу за допомогою праймера та вирівняйте колір обличчя за допомогою тональної основи. Підкресліть вилиці рум'янами, хайлайтером та бронзером, додавши сяйва обличчю. Нанесіть та розтушуйте спочатку золотий колір з палітри тіней, потім додайте чорні тіні на зовнішній куточок ока. Підведіть очі олівцем для очей найсвітлішого відтінку, потім іншим кінцем олівця нанесіть та розтушуйте продукт у внутрішньому куточку очей та вздовж лінії нижніх вій. Додайте ефекту віям за допомогою туші. Підготуйте губи до нанесення макіяжу за допомогою бальзаму Holiday Première, а потім нанесіть яскраву блискучу помаду.

Елегантний, та втім кокетливий образ не перестане бути актуальним. Підготуйте обличчя до макіяжу за допомогою праймера для обличчя, вирівняйте колір обличчя за допомогою тональної основи, підкресліть вилиці, нанісши та розтушувавши рум'яна і рідкий хайлайтер. Для більшого ефекту додайте бронзер. Нанесіть і розтушуйте рожевий відтінок зі святкової палетки тіней, потім нанесіть і змішайте золоті і сині тіні у зовнішньому куті ока і під нижньою лінією вій. Змішайте продукти відповідним пензлем для бездоганного результату. Чорним олівцем проведіть вигнуту лінію прямо над верхньою лінією вій. Додайте погляду виразності за допомогою туші для вій. Нанесіть блискучу помаду, щоб надати губам сяючого вигляду.

Колекція Holiday Première вже доступна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA.

<b>Holiday Première Kiko Milano</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.