До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі знялася в новому фільмі Cartier

Ювелірний Дім Cartier представив новий фільм під назвою LOVE IS ALL, який присвятив цінностям бренду: вічному коханню, яскравим враженням і красі. Героями стрічки стали Моніка Беллуччі, Елла Балінська, Маріякарла Босконо, Хатія Буніатішвілі, Лілі Коллінз, Гольшифте Фарахані, Мелані Лоран, Трой Сіван, Віллоу Сміт, Аннабелль Волліс, Джексон Ван і Мейсі Вільямс.

Моника БеллуччиМоніка Беллуччі
Лили КоллинзЛілі Коллінз
Моніка Беллуччі

"Цей фільм знаменує собою унікальну можливість поговорити про любов і зв’язки, які об’єднують нас усіх. Ми починаємо святковий сезон. У цей період усіх людей єднає бажання зібратися разом. Саме тому ми запросили друзів нашого ювелірного Дому, які вже стали частиною сім’ї Cartier", — розповідає Арно Каррез, старший віцепрезидент і директор з маркетингу бренду.

Реклама

У новому фільмі Cartier знамениті друзі ювелірного Дому співають і танцюють під радісну музику. У такий спосіб вони й бренд демонструють, що незважаючи ні на що треба жити так, ніби кожен день для вас — свято.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.