До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Californication: нова колекція Balenciaga осінь 2024

Французький модний Дім Balenciaga представив осінню колекцію 2024 року в Лос-Анджелесі. Колекція, представлена на одній з вулиць каліфорнійського міста, ілюструє інтерпретацію Демни кодів моди Лос-Анджелеса через кінематографічний об’єктив, орієнтований на персонажів. Спершу дизайнер переосмислював одяг для повсякденних занять, як-от біг, йога та заняття в тренажерному залі, а потім перейшов до голлівудських вечірніх вбрань із сукнями, натхненими архівами Крістобаля Баленсіаги. Між цими частинами колекції також з'явився гранжевий, повсякденний та класичний одяг.

Реклама

Шоу Balenciaga розпочалося з одягу для активного відпочинку. До цієї секції увійшли прості речі: шорти, бюстгальтери, легінси та спортивні светри. Далі була секція з трикотажу. Ця частина вказує на популярність у Штатах велюрових спортивних костюмів. Демна представив свою версію такого костюма із заниженими штанами (деякі настільки низькі, що з-під них виглядає спідня білизна), і укорочені кофти з капюшоном.

Далі була неогранж-частина. У ній представлений об'ємний і багатошаровий одяг, зокрема розрізані асиметричні штани, пальта з леопардовим мотивом з ручною вишивкою, вуличні готельні капці та шкіряні сумки й нейлонові шопери.

Вишуканий денний одяг, великі пропорції та чіткий крій — у цій частині колекції багато речей із плескатими квадратними плечима та стилізовані під твід костюми. Вони поєднують у собі неформальність і гламур. Одна куртка з капюшоном має інтегрований шарф, який можна використовувати для відлякування папараці.

Вечірній одяг у колекції має чіткі форми та силуети, і багато речей наче зв'язують минуле й сьогодення, відсилаючи до оригінальних дизайнів самого Крістобаля Баленсіаги, наприклад, пальта-сукні із запахом чи чітко викроєні сукні на одне плече.

Серед аксесуарів помічена нова сумка бренду Rodeo з тисненням під крокодила, названа на честь відомої вулиці в Беверлі-Хіллз, де розташовані два флагмани Balenciaga. Протисонцеві окуляри представлені у формі маски та крил летючої миші. Окрім того, бренд представив нову модель Malibu з еластичними дужками та преміальною титановою конструкцією. Також у колекції представили нове взуття — кросівки 10XL, які вирізняються перебільшеними пропорціями, що є фірмовим знаком Balenciaga.

Окрім кросівок 10XL, відразу після шоу в продажі з'явиться низка ексклюзивних речей: шкіряні та паперові сумки, майки, кепки та фартухи, нова сумка Le Cagole Tote XL, джерсі без логотипа та ювелірні вироби, створені в співпраці з Jacob & Co.

Переглянути всю колекцію Balenciaga осінь 2024 можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.