До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наомі Кемпбелл з мамою у новому різдвяному відео Burberry

Кілька тижнів тому креативний директор Ріккардо Тіші представив анонс своєї дебютної різдвяної рекламної кампанії для Burberry, а сьогодні з'явилося повне відео. У новому кампейні зібрався справжній зірковий склад: супермодель Наомі Кемпбелл з мамою Валері Морріс, актор Метт Сміт, співачка MIA, актриса Крістін Скотт Томас і художниця Джуно Каліпсо, яка за сумісництвом була ще й режисером ролика.

Різдвяна рекламна кампанія Burberry

Новий ролик Ріккардо Тіші відрізняється від робіт його попередника Крістофера Бейлі: він більш ексцентричним і менш казковий. Дія різдвяного міні-фільму Burberry відбувається в засніженому британському місті. Його герої сидять в кафе, їдуть в метро, вечеряють за сімейним столом і ходять по зимовому місту під різдвяний гімн дзвіночків.

Реклама
Різдвяна рекламна кампанія Burberry
Різдвяна рекламна кампанія Burberry

Герої різдвяної історії Burberry залишилися дуже задоволеними зйомками. Так, Валері Морріс Кемпбелл прокоментувала свою участь, назвавши зйомки з дочкою особливим моментом для неї. Наомі погодилася з коментарями матері: "Робота з моєю мамою посприяла стільком спогадами про родинні свята і традиції, коли я росла, – це було щось неймовірне".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.