До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квиток до Colette: найвідоміші колаборації паризького концепт-стору

Нині, здавалося б, складно здивувати кінцевого клієнта результатом модної колаборації, тому що це давно роблять усі й з усіма, міняючись партнерами зі співпраці, як діти міняються іграшками на майданчику. Та все-таки одна з головних натхненниць цієї "пісочниці" — Сара Андельман з легендарного Colette.
Цього літа вона вирішила знову перевернути уявлення про модні дуети. На честь 20-річчя магазину засновник Colette на місяць до кінця року вирішила передавати весь перший поверх свого магазину одному бренду. "Ми хочемо подивитися, що відбудеться, якщо ми надамо їм увесь простір", — каже Сара.

<b>баленсьяга</b>

Реклама

У проекті будуть брати участь: Balenciaga, Sacai, Thom Browne, Chanel, Saint Laurent, а також вперше реалізує свої задуми не за лаштунками великих брендів піарник Люсьєн Пажес. Експозиція Пажеса буде мати назву Les Vacances de Lulu і пройде з 7 серпня по 2 вересня.

Сара Андельман і Люсьєн Пажес

Сорок клієнтів та друзів Пажеса візьмуть безпосередню участь у подібному перформансі. J.W. Anderson та Vanessa Seward створять футболки, Jacquemus та Lemaire розроблять спеціальні сумки, а Olympia Le-Tan — гаманці, в яких представлені класики гей-літератури (Пруст, Місіма, Жене). В Astier de Villatte вигадали порцеляну Pagès (малюнок називається "Cueille des Bananes"), а Courrèges зберуть виключно білу капсульну колекцію. Дизайнери з Maison Darré перетворять перший поверх на святкову феєрію. Мішель Гоберт займеться саундтреком, Камілла Бідо-Ваддінгтон відповідатиме за манекенів. Гуру макіяжу з Dior Пітер Філіпс знімає відео для вітрин з питанням "Що ти думаєш про красу у відпустці?". Словом, цей серпень в Colette пройде з небаченим досі розмахом.

Порцеляна Astier de Villatte plat для Les Vacances de Lulu

"Ми намагаємося запропонувати людям припинити виконувати рутину, — прокоментувала Сара новий проект, — усім нам потрібно трохи відпочити від того, що ми робимо автоматично".

Футболка Vanessa Seward для Les Vacances de Lulu

Vogue.ua також згадує найцікавіші колаборації Colette за останній час.

<b>колетт</b>

Читайте також:

Логомания: маникюр с логотипами брендов​

Путеводитель по Франции: Париж​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.