До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова реальність: колекція Balenciaga Resort 2021

Креативна команда Balenciaga придумала хитрий, не надто витратний спосіб продемонструвати колекцію Resort 2021. Бренд скористався з того, що не може провести шоу в реальному часі, і долучив до світлин лукбуку всю інформацію, яку баєри зазвичай можуть знайти в демонстраційному залі. Праворуч від представлених речей міститься поле, у якому описано склад матеріалів і код товару. У такий спосіб бренд запропонував свіжий підхід до вибору речей у новій реальності.

Balenciaga Resort 2021

Дизайнер Демна Гвасалія визнає, що в пре-колекціях немає нічого нового. Міжсезоння — шанс доопрацювати речі, які він називає "архетипами" Balenciaga, зокрема пальта оверсайз, невагомі шовкові сукні, денім з логотипом, об’ємні худі, маскулінні брючні костюми, а також знаковий елемент бренду — яскраві лосини-ботильйони. "Цей експеримент засвідчив, що вам не завжди потрібні нові речі, — каже Гвасалія. — Мода перетворилася на змагання, перегони за новинками. А тут ми вчинили навпаки. Подивилися на те, що маємо, і запитали себе, що можемо із цим зробити, щоб для клієнта ці речі мали інакший вигляд".

Реклама
Balenciaga Resort 2021
Balenciaga Resort 2021
Balenciaga Resort 2021

Колекція Balenciaga Reosrt 2021 — це речі, які хочеться вдягати незалежно від ритму життя. Байдуже, перебуваєте ви вдома, ходите в офіс чи захоплені будь-якими повсякденними справами, одяг може змінити настрій і додати нових барв. "Це найменше, що ми можемо зробити", — висновує Демна Гвасалія.

Balenciaga Resort 2021
Balenciaga Resort 2021
Balenciaga Resort 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.