До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 бестселери з колекції українського бренду NCYZIP

Модна інфлюенсерка й співачка Маша Тимошенко разом із дизайнером Наташею Фіщенко заснували бренд NCYZIP, що ґрунтується на ідеї конструктора. Одяг NCYZIP — майбутнє моди, він змінює встановлену модель споживання, поєднуючи в собі практичність і мистецтво. Всі деталі з’єднуються між собою змійками, а отже, купуючи один виріб, ви можете оновити його за допомогою заміни лише одного елемента. Ця технологія робить речі майже вічними й обмежує гіперспоживання. Крім того, речі з колекції бренду створені з переробленої або органічної сировини, а відходи основного виробництва перетворюються на аксесуари. Vogue.ua переглянув колекцію NCYZIP і зібрав три головні бестселери цього сезону.

NCYZIP
Тренч-конструктор

Натхненням для створення тренча-конструктора став киянин, засновник супрематизму Казимир Малевич, а також бажання вигадати артоб’єкт у світі екологічної моди. Тренч, який виготовлено з водовідштовхувальної тканини, складається із семи елементів. Цієї зими доступні десять кольорів для кожного елемента. Тренч — чудовий варіант демісезонного верхнього одягу або як один з елементів зимового багатошарового образу.

Реклама
NCYZIP
NCYZIP
NCYZIP
Безпуховик-конструктор

Безпуховик-конструктор — теплий верхній одяг, всередині якого штучний утеплювач замість пташиного пуху. Утеплювач витримує морози до -20 ⁰С. Безпуховик NCYZIP складається із семи елементів. У сезоні осінь-зима 2021/2022 доступні дев’ять яскравих кольорів, щоб створювати десятки різних варіантів стилізації.

NCYZIP
NCYZIP
NCYZIP
Жакет-конструктор

Жакет-конструктор — одна з найуніверсальніших речей у лінійці NCYZIP. У ньому вперше застосована концепція "Talking sleeves" — змінні стикери з різноманітними написами та слоганами, щоб виразити свій настрій, позицію або трохи повеселитися.

NCYZIP
NCYZIP
NCYZIP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.