До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 бестселерів з колекції Moschino x H&M

8 листопада у всі флагманські магазини H&M в продаж надійде колекція Moschino x H&M. В Україні творіння креативного директора Moschino, Джеремі Скотта, можна буде придбати в новому столичному H&M в ТРЦ SkyMall, який відкриється 18-го жовтня.

Moschino x H&M

Для зйомок лукбука Скотт зібрав своїх близьких друзів, щоб відзначити позитив, любов і різноманітність, закладені в серці колекції. "Кожного разу, створюючи речі, я думаю про своїх друзів. Лукбук, немов вечірка на честь веселощів, поп-культури, креативу, енергії людей і самої колекції", – поділився креативний директор Moschino.

Реклама
Moschino x H&M

Знімала лукбук команда, з якою Джеремі Скотт співпрацює тривалий час. Фотографом працював Маркус Мем, за стиль відповідала Карлін Серф де Дудзіле. Першими, для зйомок лукбука, колекцію приміряли: переможець 10-го сезону шоу "Королівські гонки РуПола" Aquaria, близнюки Айя і Амі Сузукі, асистентка Джеремі Скотта, Сакура Бредлі, і найкращий друг Джеремі, керівник PR-відділу і комунікацій бренду Moschino, Пабло Олеа. Додатково створили стікери в стилі нової капсульної колекції для Instagram Stories, Snapchat і iMessenger. Vogue.ua вибрав 20 речей і аксесуарів, які точно стануть бестселерами.

<b>12 Moschino x H&M</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.