До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vendôrama: виставка на честь 160-річного ювілею Boucheron

12 січня на честь свого 160-річного ювілею Boucheron відкривають унікальну виставку в Паризькому монетному Дворі під назвою "Vendôrama: Торжество ювелірного мистецтва Boucheron". Vendôrama представляє собою більше, ніж класичну ретроспективу, пропонуючи відвідувачам пройти своєрідний обряд посвячення. Кожен відвідувач зможе відкрити для себе новий безцінний досвід і зрозуміти витонченість світу ювелірної майстерності від моменту зародження ідеї до появи прикраси на світ.

<b>бушерон выставка</b>

Реклама

Назва виставки – алюзія на історичну адресу Будинку Boucheron – Вандомську площу. Фредерік Бушерон став першим з сучасних ювелірів, хто обрав це місце, і допоміг перетворити його на символ розкоші та елегнатності. 160-річний ювілей Будинку Бушерон – чудовий привід в унікальній обстановці віддати належне його характерному сміливому та непідвладному часу стилю.

Колекція Високого ювелірного мистецтва Hiver Impérial 2017

<b>бушерон имп зима</b>

Рішення провести захід в Паризькому монетному дворі стало певною мірою історичним – Будинок Boucheron і його "Vendôrama" стануть першими учасниками культурної програми цієї установи.

Парижский монетный двор

Також в Boucheron взяли на себе обов'язок по реставрації майбутніх Мансарських садів, де буде побудований тимчасовий павільйон для проведення виставки. Із цим місцем Boucheron пов'язує і те, що тут розташований особняк, створений архітектором Жюлем Ардуен-Мансар, який також працював над Вандомською площою.

Виставка триватиме до 28 січня 2018 року.

Читайте також:

Самые эффектные украшения церемонии "Золотой Глобус 2018"​

Тренд: мягкая сумка​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.