До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічне сяйво: колекція високого ювелірного мистецтва Sunlight Journey Piaget

Ювелірний Будинок Piaget представив нову колекцію Високого ювелірного мистецтва під назвою Sunlight Journey. Робота була натхненна пейзажами Амальфітанського узбережжя. Колекцію вже представили на спеціальному заході в Римі, а також на тижні високої моди в Парижі. Наступна зупинка в цій подорожі – Hôtel de Paris в Монте-Карло, де з 13 липня по 1 серпня будуть виставлені ювелірні вироби та годинник Sunlight Journey.

Колекція Sunlight Journey Piaget

Виняткове каміння, ретельно оброблені дорогоцінні метали, дивовижні матеріали зібрані в колекцію справжніх витворів ювелірного мистецтва. Чисті сині сапфіри чималих розмірів, жовтий діамант, дуже рідкісної грушоподібної форми та вагою 11,85 карат, розсипи білих діамантів, складна мікромозаїка та тонка емаль, гравіювання по білому та жовтому золоту, що нагадує шовк-сирець – у Sunlight Journey можна знайти абсолютно неймовірні поєднання ідей та матеріалів.

Реклама
Колекція Sunlight Journey Piaget

До слова, щоби виконати "шовкове" гравіювання ювеліри вручну наносять нерівні борозни, що нагадують окремі шовкові нитки, які змушують золото мерехтіти й іскритися. Особливо ефектно це виглядає у годинниках-манжетах.

Колекція Sunlight Journey Piaget

У Piaget вже декілька років працюють спільно з художницею Неллі Соньє, яка спеціалізується на техніці "плюмаж". Для цієї колекції вона створила десять дивовижних "секретних" перстенів, сережок та намист, декорованих пір’їнами райських пташок. Соньє – майстерний ремісник, з такою ніжністю знаходить пір'їни, відбирає їх, як дорогоцінні камені для своїх творінь, й наповнює прикраси Piaget неймовірною вишуканістю й витонченою елегантністю. Навіть сапфіри починають сяяти по-особливому у поєднанні з цим прекрасним пташиним масивом.

Колекція Sunlight Journey Piaget
Колекція Sunlight Journey Piaget

Для колекції, народженої під розпаленим сонцем південних земель, також дуже характерне використання емалі, а саме Grand Feu. Це давня техніка, яка одного разу виявилася приреченою на вимирання, та відновила свою первинну велич у світі розкішних годинників. Це значною мірою пов’язане з талантом швейцарської художниці розпису по емалі Аніти Порчет, яка була нагороджена Prix Gaïa for Artisanal Creation. Саме така неймовірна емаль, а точніше – техніка cloisonné була використана для прикрашання трьох унікальних годинників у колекції Sunlight Journey.

Колекція Sunlight Journey Piaget

<b>Sunlight Journey</b>

Читайте також:

Цветы пустыни: коллекция Cactus de Cartier​

Парад побед: Татьяна Соловей о коллекциях высокого ювелирного искусства​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.