До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тонка червона нитка: як носити модний оберіг

Моду на червону нитку на зап'ясті в свій час започаткувала Мадонна, переконана кабалістка продовжує носити цей аксесуар і нині. Послідовники кабали вірять, що червона вовняна нитка, зав'язана особливим способом і в особливій атмосфері, здатна не тільки захистити людину від поганого впливу навколишнього світу, але також принести в життя успіх і благополуччя. Вважається, що її може зав'язувати тільки позитивно налаштована людина. Нитку зазвичай зав'язують на сім вузлів і кожен вузол повинен нести добрий посил і теплі побажання.

<b>мадонна нитки</b>

Реклама

Тонкі червоні, химерно зав'язані нитки зараз можна зустріти практично в кожному стрітстайл-звіті. Модні дівчата комбінують їх з брендовими ювелірними прикрасами, а також додають на оберіг додаткові кулони. Нитки мають однаково гарний вигляд як з сумками Gucci, прикрашеними веселими аплікаціями, так і з важкими вечірніми діамантами.

<b>красная нитка стрит</b>

Серед знаменитостей, крім Мадонни, в червоних нитках були помічені Ніколь Річчі, Єва Лонгорія, Кейт Мосс, Анджеліна Джолі, Наомі Кемпбелл, Даутцен Крус і багато інших. Не всі модні дівчата пов'язують носіння цього аксесуара з кабалою, для багатьох – це скоріше захист від недобрих очей і запорука власного благополуччя та спокою.

<b>красная знаменитости</b>

Читайте також:

Головні аксесуари колекції Prada Resort 2018

На светлой стороне: 15 белых сумок для серых будней​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.