До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Сумка-тоут — головний аксесуар сезону весна-літо 2024

Практичні, легкі в носінні та універсальні сумки-тоут рішуче повернулися в перелік найгарячіших тенденцій цього літа. Мініатюрні аксесуари минули, і тепер дизайнери та знаменитості роблять ставку на сумки-тоут різноманітних матеріалів, обробки та довжини ручок. Vogue.ua зібрав наймодніші сумки-тоут сезону весна-літо 2024.

Вже протягом трьох років плетена сумка Prada є обов’язковим щоденним аксесуаром: it-girl та стилістка Перніл Тейсбек носить її на Майорці, вона супроводжує дизайнерку Лінду Тол в Амстердамі, а також ця сумка доповнює пляжні образи Дуа Лупи, Джіджі Гадід і Гейлі Бібер.

Реклама

Раніше такі сумки були поза увагою модниць через свою простоту, але зараз дизайнери зуміли надати їм нового вигляду. Відповідно до тенденції "тихої розкоші", яка виступає за простоту та мінімалізм як антитезу показній естетиці, сумка-тоут, спочатку розроблена з простого бавовняного полотна, набула нового прочитання, залишивши слід у світі моди. Від яскравих моделей до елегантних шкіряних варіантів: сумка-тоут є предметом сезону завдяки своїй універсальності та різноманітним способам носіння.

Chanel
Chanel

Prada
Prada

У сезоні весна-літо 2024 JW Anderson показали "в’язаний" виріб розміру XXL, перед яким неможливо встояти. Зі свого боку, Chanel представили сумку, виконану зі стьобаної шкіри, тоді як Jil Sander пропонують оверсайз-версію, а аксесуар Prada з його класичними графічними вигинами став бестселером. Якби цього літа вам довелося піддатися лише одному тренду сумок, це були б сумки-тоут. Дизайнери пропонують носити їх із максісукнями, оверсайз-світшотами, топами кроше та класичними костюмами.

Jil Sander
Jil Sander

JW Anderson
JW Anderson

Vogue.ua зібрав 3 сумки-тоут, які варто додати до свого гадрероба вже зараз.

Prada
Prada

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Loewe
Loewe

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.