До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка-кроше — головний літній аксесуар

Дуже популярний нині тренд на особливу техніку плетіння знайшов своє уособлення і в аксесуарах. Клатчі, бакети, кросбоді-сумки прикрасило актуальне в’язання кроше всіх кольорів і відтінків. У постпандемійну епоху попит на handmade-аксесуари тільки набирає обертів — і нині саме час додати яскраві новинки до свого літнього гардероба. Vogue.ua зібрав найкращі сумки-кроше в колекціях весна-літо 2021.

Bottega Veneta
Anna Sui

Цього сезону Fendi і Bottega Veneta зробили ставку на м’які клатчі — сумки, які вже пройшли перевірку часом. Універсальні й практичні, вони будуть ефектні не тільки в розслабленому міському образі. Сильвія Вентуріні Фенді в пару до в’язаних аксесуарів радить вибирати чіткі лінії і простий крій — найкраще пасуватиме одяг А-силуету або легке пальто. Anna Sui ж прикрасили кроше всю колекцію: у весняно-літній лінійці бренду знайшлося місце сукням, топам, панамам і навіть сандалям, виготовленим у цій оригінальній техніці. Мініатюрні сумки-кроше, представлені лейблом, здатні навіяти ностальгічні настрої — милі і наївні, вони немов переносять у безтурботне дитинство. Яскраві мішки можна знайти в колекції Colville: британський бренд під керівництвом Люсінди Чемберс, Моллі Моллой і Крістін Форс узяв курс на квітчасті моделі — і залишився у виграші. Обіграти їх радять не менш ефектним лонгслівом, асиметричною мідіспідницею і виразним взуттям, зробленим у стилі печворк.

Реклама

Colville

Vogue.ua зібрав 7 найкращих сумок-кроше для яскравих і ненудних літніх образів.

<b>сумки-кроше предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.