До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SIHH 2019: нові моделі годинників Cartier

На виставці високого годинникового мистецтва SIHH 2019 у Женеві Cartier показали нові моделі лінії-блокбастера Panthère de Cartier. Цей годинник тепер є в міні-корпусі, який повторює розмір перших "пантер" 1980-х років, і на ефектному широкому манжеті-кафе. Обидві переконливо підтверджують ідею Cartier про те, що годинник Panthère de Cartier – це, перш за все, прикраса. Є і ювелірні моделі. Особливо хороша модель на масивному розімкнутому браслеті (на кінцях розташовані циферблат і голова пантери). Це – чистий приклад вмілої роботи зі стилем ар-деко: лаконічність моделі допомагає легко уявити її в денному образі.

<b>PANTHERE</b>

Реклама
Колекція Libre

<b>Коллекция Libre</b>

Колекція Libre – оммаж кольору, який Cartier активно вводять не тільки в колекції високого ювелірного, а й годинникового мистецтва, і популярності тренду на вінтажний дизайн. Історична модель Tank Chinoise зроблена в подовженому прямокутному корпусі, гра з формою доповнена за допомогою діамантових і рубінових смуг на безелі. Модель Diagonale – прекрасна ювелірна іграшка, на вигляд як вдала антикварна знахідка і досконала годинникова коштовність.

Колекція Prive

<b>коллекция Prive</b>

Нова колекція Prive позиціонована як чоловіча, але дівчатам можна подивитися в бік найдрібніших моделей в корпусі з платини або рожевого золота. Ця колекція – сучасний погляд на класичну модель Cartier Tonneau ( "бочка" на французькій) 1906 року. Вони з'явилися через два роки після презентації перших наручних годинників Cartier Santos, і стали цілком очікуваною сенсацією. Головним відкриттям було дизайнерське рішення форми корпусу, яка вирізнялася від загальноприйнятих круглих кишенькових годинників. За більш ніж столітню історію у годинників в бочкоподібному корпусі склалася репутація дендистських – так що на зап'ясті прихильниць маскулінного тейлорінгу такий годинник буде вкрай доречним.

Годинник Cartier Tonneau
Годинник Cartier Tonneau

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.