До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: мюлі HVOYA на дерев'яних підборах

Друга половина весни — ідеальний час, щоб одягти взуття з відкритою п'ятою та поступово готуватися до переходу на зовсім літні моделі. Пропонуємо змінити улюблені кеди чи чоботи-козаки на ефектні мюлі Unité українського бренду HVOYA, в яких команда марки поєднала талант та працю майстрів трьох несуміжних напрямків: взуттєвого, ювелірного та столярного.

Реклама

Мюлі символізують єдність, не тільки симбіозом майстрів, але і формою латунної прикраси ручної роботи. Вона відтворює вузол у металевій формі. Строга квадратна форма мису з декоративним рантом підтримується такою ж формою дерев’яних підборів з натурального американського горіху.

У HVOYA розповідають, що ця колекція натхнена ідеєю того, що найкращі часи — завжди зараз. "Ми зробили найскладнішу нашу колекцію у часи, коли, здавалося б, потрібно завмерти. "Ми зробили найгарнішу нашу колекцію, бо найкращий час для неї саме зараз. Попри все", — ділиться команда бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.