До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Prada Cleo — головна сумка 2021 року

У вересні цього року Міучча Прада презентувала нову колекцію Prada весна-літо 2021. Саме тоді з’явилася нова сумка бренду — лаконічна модель з округлим дном під назвою Prada Cleo. Аксесуар двох розмірів зроблений з м’якої шкіри теляти у матовому й глянсовому варіантах. Для нової моделі Міучча Прада вибрала кілька колірних рішень, серед яких чорний, білий, сріблястий і аквамарин. Кожна сумка прикрашена фірмовим трикутним логотипом Prada. Вихідною точкою для її створення слугували архіви модного Дому та традиційні ремісничі техніки, що поєднують елементи класицизму й футуризму. Сумка вийшла такою вдалою, що за нею вже вишикувалися черги в бутиках бренду, а деякі модні інфлюенсерки вже встигли придбати головну сумку 2021 року.

Міучча Прада й далі диктує модні тенденції. Услід за лоферами на масивній тракторній підошві, пуховиками-жакетами, спідницями з торочками й популярними сумками re-edition 2000 і re-edition 2005, які з’явилися в усіх streetstyle-зірок, на модну арену вийшли сумки Prada Cleo. Стильний аксесуар вже приміряли Леоні Ганне, К’яра Феррані, Кара Даур, Лінда Тол і багато інших модниць. Із чим поєднувати нову сумку, дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.