До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша колекція годинників Tom Ford

Важко знайти більш дисциплінованого і зібраного дизайнера, ніж Том Форд, який все робить за розкладом, прокидається щодня о п'ятій ранку і повертається з офісу додому рівно о шостій вечора. Квінтесенцією охайного ставлення до часу стала нова колекція годинників Tom Ford 001.

Tom Ford 001

"Я завжди був одержимий годинниками, і вважаю цілком природним кроком для бренду запуск лінії класичних годинників, які ніколи не вийдуть з моди", – розповідає Форд, – "для багатьох чоловіків годинник – це їх єдиний аксесуар, окрім обручки. Це символ статусу, який може про щось розповісти".

Реклама
Tom Ford 001

Моделі з колекції Tom Ford 001 є у двох розмірах: 44 мм і 40 мм, а також створені в чотирьох різних кольорах. "Я отримав свій перший Rolex на свій 16-й день народження, і це було початком", – розповідає Том Форд, – "за своє життя я працював величезну кількість годин на Gucci, YSL і Boucheron, коли я був креативним директором цих брендів. Тепер же, коли настав час розробити годинник під своїм ім'ям, я точно знав, що робити".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.