До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар-2021": найефектніші ювелірні прикраси

Знаменитості та їхні стилісти дуже ретельно добирають прикраси для великих заходів. Цього року найбільш значущою подією, щоб продемонструвати найкращі прикраси на червоній доріжці, справедливо можна назвати 93-тю церемонію вручення премії "Оскар". Попри те, що захід мав камерний формат (лише для номінантів премії), це не завадило дівчатам прикрасити свої вбрання сяйливими діамантами в кілька каратів — від розкішних намист і довгих сережок до широких браслетів і каблучок.

Андра Дей у прикрасах Tiffany & Co.

Голлівудський гламур став негласно головною темою вечора на червоній доріжці. Дівчата приміряли коштовні прикраси, що вражали своєю красою. Зокрема, Марія Бакалова з’явилася в образі принцеси: актриса приміряла білу пишну сукню Louis Vuitton у парі з довгими сережками, діамантовим кольє й каблучками ізраїльського бренду Moussaieff Jewelers. Андра Дей красувалася в ювелірних виробах Tiffany & Co, а Ванесса Кірбі зробила ставку на елегантність і мінімалізм, вибравши діамантове намисто Cartier.

Реклама
Марія Бакалова в прикрасах Moussaieff Jewellers

Один з найкращих ювелірних образів вечора показала Зендая. Актриса з’явилася в жовтій сукні Valentino Haute Couture і діамантових прикрасах Bvlgari, загальною вартість приблизно 6 мільйонів доларів. Приголомшливе кольє із жовтими діамантами — це витвір з нової колекції Magnifica. Виріб-трансформер має два діамантові коміри зі знімною брошкою в центрі й китичкою. Серед інших прикрас Зендаї — каблучки з білими діамантами Bvlgari й сережки грушкуватої форми з яскраво-жовтими діамантами. Прикраси цього ж ювелірного Дому наділа Різ Візерспун — актриса обіграла червону сукню Christian Dior за допомогою сережок і браслета з діамантами, перлами, рубінами й оніксом. Vogue.ua зібрав найефектніші ювелірні прикраси на церемонії вручення премії "Оскар-2021".

<b>украшения Оскар 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.