До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Louis Vuitton присвятили нову ювелірну колекцію сильним жінкам

Перша колекція високого ювелірного мистецтва Франчески Амфітеатроф для Louis Vuitton присвячена сильним жінкам. "Зараз триває багато розмов про сильних жінок, але вони з'явилися не аж тепер, а існували завжди. Я хотіла показати, що їхня інтуїція і бачення змінювали історію. Я хотіла вшанувати їх", – розповідає Франческа про те, як у колекції Riders of the Knights з'явилися середньовічні мотиви.

Лицарські обладунки, фамільні герби та сувору естетику оборонних споруд готичних замків Франческа виразила в сучасних ювелірних формах лаконічних великих прикрас з нальотом маскулінності. Особливо ефектний вигляд це має на сотуарах з підвіскою у вигляді клітки, в якій наче тужить велика перлина, або серії прикрас з сапфірами, ніби зібраних з частоколу підвісних мостів: перснів, сережок-шандельєрів і масивного чокера з розкішним каменем огранювання "подушка" 19.31 каратів в оточенні 1600 діамантів.

Реклама

Посвячення головній героїні середньовічної саги про великих жінок – королеві – відображене в високому кольє Reine з винятковими бразильськими аквамаринами 153 карати. Не залишилася колекція і без символу Louis Vuitton. Так, мозаїка у формі чотирилисника – з діаманта і смарагду на намистині з ляпіс-лазуриту, а персні-печатки прикрашають діаманти у фірмовому огранюванні Star Cut у вигляді квітки-монограми.

<b>Riders of the Knights</b>

Крім ювелірного таланту Франческа демонструє дар стиліста. Кольє різної довжини у вигляді ланцюгів (їх Франческа використовує і в її повсякденній колекції B Blossom), кольє-рив'єри з багетними діамантами – пропонує носити одночасно, ефектними каскадами. "Я завжди казала, що діаманти – живі, і тому у носінні коштовності потрібно вільно поєднувати одне з одним. Випадок як-от гала-вечір трапляється не часто, тому варто експериментувати", – радить арт-директор ювелірного напрямку Louis Vuitton.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.