До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У київський Louis Vuitton приїхала нова ювелірна колекція B Blossom

Новий креативний директор ювелірного напрямку Louis Vuitton Франческа Амфітеатроф представила першу колекцію.

Нова колекція – це лінія повсякденних прикрас з рожевого і жовтого золота з впізнаваною монограмою в центрі. Чотирилисник, який нагадує квітку і зірку одночасно, придумав син засновника, Жорж Віттон, 1896 року. До 2019-го він став однією з найбільш впізнаваних монограм у світі моди – достатньо, щоб зробити його центром композиції лаконічних прикрас авторства однієї з талановитих сучасних ювелірів, Франчески Амфітеатроф.

Реклама

<b>B Blossom</b>

Монограма з перламутру, золота чи діамантів розміщена на бусинах з золота, малахіту, онікса, білого агата, рожевого опала, оточена діамантовим паве або вписана в оправу кулонів. Монограми підвішені на брутальні ланцюжки браслетів, кольє та сережок. Прикраси досить прості, щоб носити їх з самого ранку і комбінувати одну з одною. Персні мають гарний вигляд і по кілька на одному пальці, кулони доречно поєднувати один з одним і доповнювати сережками. Діамантове паве має переконливіший вигляд ближче до вечора, ювелірні камені – гарне рішення для прикрас, які носять при денному світлі. Колекція B Blossom – як універсальний конструктор, з якого можна складати набори прикрас як під діловий дрес-код (особливо переконливий вигляд у ньому матиме маскулінний перстень-шевальє або перстень-печатка), так і під коктейльне вбрання.

<b>B Blossom 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.