До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші солом’яні капелюхи цього літа

На календарі вже червень, а отже саме час задуматись про складання капсульного літнього гардероба. Окрім лляного костюма, модного купальника і зручних сандалів, пропонуємо звернути увагу на головні убори, які не тільки захистять від пекучого сонця, а й стануть окрасою ваших образів. Найголовнішим аксесуаром для жаркої погоди традиційно виступають соломʼяні капелюхи. Цього сезону в колекціях брендів модна знайти безліч цікавих моделей, а саме широкополі варіанти, трендові панами, капелюхи-федори, ажурні моделі з рафії та солом’яні аксесуари з необробленими краями на сільський лад.

Max Mara
Max Mara

Реклама

Тенденція на гігантоманію цього сезону торкнулася не тільки одягу, а й головних уборів. Так, Jacquemus традиційно показали свої фірмові екстремально широкі капелюхи з гострим краєм в парі з не менш ефектними сережками, Max Мara запропонували мʼякі соломʼяні капелюхи великого розміру з контрастними краями, а Ruslan Baginskiy представили аксесуари з необробленими краями, навіяні сільською естетикою.

Ruslan Baginskiy
Ruslan Baginskiy

Schiaparelli
Schiaparelli

Jacquemus
Jacquemus

Для модниць, які віддають перевагу акуратним моделям, варто розглянути витончені канотьє з контрастними стрічками в дусі Бріжит Бардо, модні мʼякі панами або соломʼяні капелюхи-федори. Такі аксесуари ви можете носити не тільки на відпочинку, а й міксувати з пасторальними сукнями, лляними сорочками та джинсовими шортами в повсякденних міських образах. У колекції Schiaparelli ви знайдете елегантний капелюх з чорної стрічкою, у Luisa Spagnoli — ажурну панаму з рафії, у Elisabetta Franchi — чорний головний убір із золотим ланцюжком, а у Ralph Lauren — варіант у рибальському стилі.

Luisa Spagnoli
Luisa Spagnoli

Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Vogue.ua зібрав наймодніші солом’яні капелюхи цього літа, які стануть вам у нагоді в спекотну погоду.

<b>MIU MIU</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.