До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші мюлі сезону весна-літо 2023

Серед взуттєвих тенденцій сезону весна-літо 2023 поряд із завжди актуальними лоферамизʼявилися і мюлі. Дизайнери представили безліч варіантів: від плаского ходу та яскравих кольорів до моделей на підборах та більш стриманих відтінків. Vogue.ua зібрав найкрасивіші мюлі прийдешньої весни, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Tory Burch
Tory Burch

Реклама

AGL
AGL

Мюлі на пласкій підошві – універсальне взуття. Вони чудово поєднуються як з улюбленими джинсами задля практичного образу, так і з шортами чи мініспідницями для більш формального, та все ж розслабеного вигляду. Радимо звернути увагу на моделі, представлені AGL та ToryBurch.

Courreges
Courreges

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Мюлі з kitten heel – ще одна чудова й універсальна альтернатива. Саме таке взуття зʼявилося в колекції Courrèges. Бренд пропонує носити його з асиметричними спідницями та сукнями, а також кроп-жакетами та топами. Найелегантнішою пропозицією слід вважати мюлі на високих підборах – такі варіанти можна помітити в колекціях Bottega Veneta та Schiaparelli. Незвичним оздобленням стануть золотисті декоративні деталі, як-от підбори чи пряжка. Головною тенденцією прийдешньої весни, безсумнівно, вважають денім у всіх його проявах, тож він знайшов своє місце і на взутті.

Diesel
Diesel

Schiaparelli
Schiaparelli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.