До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

24 пари найкращих кросівок для бігу

Вибір правильного взуття для бігу – це ключовий фактор успіху. Від нього залежить не тільки комфорт під час тренувань, але й профілактика травм. Тож як обрати ідеальну пару серед різноманіття моделей?

VEJA
VEJA

Як вибрати кросівки

Перш за все, необхідно визначити тип вашої стопи. Є три основні типи: нейтральний, пронація та супінація. Визначити тип стопи можна доволі просто в домашніх умовах — за допомогою тесту мокрої стопи. Також важливо враховувати дистанцію, яку ви плануєте бігти, та умови бігу (асфальт, трек, пересічена місцевість).

Кросівки для бігу по асфальту. Для бігу по асфальту підійдуть легкі моделі з хорошою амортизацією. Такі кросівки забезпечать комфорт та захист стопи від ударів. Серед популярних моделей можна виділити On Cloudstratus 3, Nike InfinityRN 4, APL Techloom Dream та Tracksmith Eliot.

Кросівки для довгих дистанцій. Для бігу на довгі дистанції потрібні кросівки з хорошою амортизацією, стабільністю та підтримкою стопи. Зверніть увагу на моделі таких брендів як adidas, New Balance, Saucony та On.

Кросівки для тренувань. Для тренувань у залі підійдуть легкі та дихаючі кросівки з хорошою амортизацією. Можна розглянути моделі Hoka Clifton 9, On Cloudsurfer, APL Techloom Zipline, Nike Pegasus 40, Adidas Ultraboost та Asics Gel-Kayano 30.

Кросівки для трейлу. Для бігу по пересіченій місцевості потрібні кросівки з хорошою підошвою та водонепроникною мембраною. Рекомендуємо звернути увагу на моделі Lululemon Blissfeel Trail, Salomon XA Pro 3D V9 Gore-Tex, Hoka Challenger 7 GTX, Nike Zegama та Merrell Agility Peak 5 Gore-Tex.

Nike
Nike
adidas
adidas
Brooks
Brooks
Brooks
Brooks
adidas
adidas
APL
APL
ASICS
ASICS
ASICS
ASICS
New Balance
New Balance
APL
APL
Salomon
Salomon
HOKA
HOKA
Lululemon
Lululemon
Nike
Nike
Nike
Nike
On
On
HOKA
HOKA
Veja
Veja
Merrell
Merrell
Lululemon
Lululemon
Nike
Nike
On
On
Saucony
Saucony
Tracksmith
Tracksmith

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.