До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золотий запас: головні аксесуари цієї осені

Ефектні аксесуари все частіше стають предметом колекціонування і саме на їх основі легко вибудовувати модні і, при цьому, ненудні образи, експериментувати зі стилями і настроєм цих речей. На старті нового модного сезону Vogue.ua заглянув в Sanahunt Luxury Department Store і вибрав головні аксесуари цієї осені.

Теплий вересень

Почати осінь ми рекомендуємо з пари твідових човників, які личитимуть і до офісного строгого образу, і до чогось більш романтичного. Для теплих днів вересня також будуть хороші ботильйони зі шкіри ніжного персикового відтінку або чоботи з тонкої делікатної замші. Не варто забувати і про кросівки фітнес-трекери з їх підрахунком кроків і калорій надихають нас все більше гуляти пішки.

Реклама
Куртка Miu Miu, ботильони Balenciaga, брюки Miu Miu і сумка Tom Ford
Човники Jimmy Choo і човники Francesco Russo
Ботильони ALAÏA
Чоботи Pierre Hardy, сумка Fendi і ботфорти Jimmy Choo
Кросівки Off-White і кросівки Calvin Klein 205W39NYC
Непередбачуваний жовтень

У жовтні осінь стає все більш непередбачуваною. То нас можуть врятувати тільки зручні ковбойські чоботи або грубі черевики, то погода нам дарує теплий день, коли до ботфортів можна одягнути міні або додати образу елегантності за допомогою шовкових черевиків, прикрашених камінням.

Сумка Charlotte Olympia, жакет, брюки і черевики – все Calvin Klein 205W39NYC
Сукня Alexandre Vauthier, клатч Givenchy і ботфорти Alexandre Vauthier
Плащ Celine, сумка Givenchy, туфлі Miu Miu і пуховик Yves Salomon
Черевики Off-White
Солодкий листопад

Холодний сезон в наших широтах неможливий без хутра. Хтось вибирає пухнасті шуби, з якими на контрасті ефектний вигляд мають аксесуари з гладкої шкіри, а хтось робить все навпаки і поєднує чоботи з хутряною облямівкою з шкіряною сукнею.

Шуба Celine, чоботи Off-White і сумка Alexander McQueen
Сукня Celine, чоботи Tom Ford і сумка Balenciaga
Шуба Fendi, ботфорти Alexander McQueen і сумка Fendi

<b>Санахант_Обувь_2018Сентябрь</b>

<b>Санахант_Сумки_Сентябрь2018</b>

Всі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.