До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Масивні прикраси — модний тренд цієї весни

Хоча витончені прикраси були головною тенденцією протягом багатьох років, цієї весни дизайнери пропонують робити ставку на масивні оздоби. Сережки-люстри, ланцюги на шию, багатоярусні підвіски, великі браслети, гіперболізовані кафи, блискучі чокери — всі ці прикраси варті того, щоб інвестувати в них цього сезону. Ми зазирнули у нові колекції і зібрали для вас найкращі — від масивного кольє Simone Rocha, що поєднує різні матеріали, до квіткової кафи Zimmermann, яка неодмінно подарує романтичний настрій.

Gucci
Gucci

Реклама

Statement-прикраси легко можуть перетворити будь-яке базове вбрання на цікавий образ, який хочеться розглядати. Подивіться, як у колекції Saint Laurent бежеве пальто у парі з трикотажною сукнею по фігурі заграло по-новому, коли додали великі сережки. Тим часом класичний твідовий жакет Chanel у дуеті з багатоярусним підвіском став відмінним варіантом для вечірнього виходу.

Saint Laurent
Saint Laurent

Schiaparelli
Schiaparelli

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Дотримуючись правила "що більше, то краще", поєднуйте масивні кольє з великими сережками або вибирайте поодинокі гіперболізовані прикраси. Наприклад, у колекції Paco Rabanne ви знайдете металевий чокер з ланцюгом, у Bally і Balmain — великі браслети, у Dries van Noten — statement-моносережку, у Louis Vuitton — намисто з самоцвітами, а у Schiaparelli — фірмові сюрреалістичні прикраси, які легко міксувати між собою.

Chanel
Chanel

Balmain
Balmain

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Simone Rocha
Simone Rocha

Сережки-люстри, про які ми на певний час забули, тепер знову повертаються в наш ювелірний гардероб. Довгі, багатоярусні та блискучі сережки великого розміру ви зустрінете в колекціях Alessandra Rich та Giambattista Valli. І облиште зайву скромність.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood
Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Bally
Bally

Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi

Alessandra Rich
Alessandra Rich

David Koma
David Koma

Zimmermann
Zimmermann

Paco Rabbane
Paco Rabbane

Vogue.ua зібрав найкрасивіші прикраси великого розміру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.