До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі друзі: головні High Jewelry колекції року

Останній місяць року – це час традиційного підбиття підсумків. Для ювелірних Будинків 2017 рік пройшов плідно – колекції Високого ювелірного мистецтва вражали кількістю прикрас і рідкісних каменів.

Vogue.ua обрав чотири найефектніші Hihg Jewelry колекції року, що минає.

Реклама
Festa Bulgari

Цієї осені колекцію Високого ювелірного мистецтва Bulgari Festa всього на декілька днів привозили до Києва. На її створення майстри Будинку надихалися умінням італійців радіти життю, а також шедевром італійського кіно Лукіно Вісконті "Леопард", дії в якому розгортаються на тлі розкішного балу в палаццо Ганги в Палермо. По суті кращої ілюстрації для італійського мистецтва жити La Festa і не придумати. У Bulgari Festa увійшли понад сто прикрас і годинників. Каблучка у вигляді торта з фісташками, брошка у вигляді морозива – Festa одна з небагатьох колекцій зроблена з відмінним почуттям гумору.

Белла Хадід на кінофестивалі в Каннах в кольє з сапфіром вагою в 180,98 каратів огранки "цукрова голова" з колекції Bulgari Festa

Але не тільки "смачними" прикрасами цінна Festa. В першу чергу це неймовірне зібрання рідкісних каменів неймовірної краси. Рубін вагою 12.10 карат в кулоні намиста "Cuore di Roma", бірманський сапфір вагою в 180,98 каратів огранки "цукрова голова" в кольє, яке одягла Белла Хадід, колумбійський смарагд в 11,43 карата в кольє "Royal Ball Room" і ще один смарагд, на роботу з яким пішло кілька років.

Колумбійський смарагд в кольє з колекції Bulgari Festa

"Я вперше побачила його в Гонконгу більше трьох років тому, – розповіла Лючія Сільвестрі. – Колір був ідеальний, але камінь не зовсім підходив стилю Bulgari. Він був занадто незграбний". Кілька місяців пішло на те, щоб умовити продавця зробити полірований кабошон. Камінь був досить потужним і в процесі втратив не більше 4 каратів маси, а результат вийшов справді приголомшливим.

<b>булгари фиеста</b>

Résonances Cartier
Діадема трансформер Résonances Cartier

Влітку Cartier представили колекцію Résonances Cartier. Колумбійський смарагд в 140 каратів, рубеліти вагою в 91,15 і 8,33 карата, білий діамант в 10,08 карата і жовтий огранки "бріолет" в 74,24 карата – лише верхівка айсберга з дорогоцінних каменів в колекції. Résonances Cartier складається з двох частин, в кожній з яких більше 50 прикрас, по суті, це найбільша колекція коштовностей в цьому році.

<b>резонанс картье</b>

Sunlight Journey Piaget
Кольє з колекції Sunlight Journey з центральною червоною шпинелью з Танзанії вагою 10,09 каратів
Кольє Sunlight Journey

Обличчям Sunlight Journey стала актриса Джесіка Честейн, а для того, щобі поціновувачі виняткових каменів могли поближче познайомитися з колекцією, її для початку представили влітку на спеціальному заході в Римі і на Тижні моди от-кутюр в Парижі, а після – відправили у подорож, першою зупинкою в якій став Hôtel de Paris в Монте-Карло. Великі і чисті сині сапфіри, жовтий дуже рідкісної грушоподібної форми діамант вагою в 11,85 каратів, розсипи білих діамантів, найтонша емаль, а також гравірування по білому і жовтому золоту, що нагадує шовк сирець – Sunlight Journey це велика історія про ювелірну майстерність і почуття кольору.

<b>Sunlight Journey</b>

Hiver Impérial – Boucheron
Кольє Baikal (біле золото, діаманти, перли, аквамарини, місячний камінь)

Hiver Impérial або "Імператорська зима" колекція високого ювелірного мистецтва Boucheron, яка присвячена російській зимі. Креативний директор Клер Шуан віртуозно змішала біле золото, діаманти, перли, аквамарини, гірський кришталь і місячний камінь. Сніжинки, крижинки, собаки лайки і аквамаринове сяйво січневого неба. У колекції понад 40 дорогоцінних предметів, але найбільш ефектними є два неймовірних за красою дизайну і каменів кольє: Baakal і Flocon. Перший уже встигла продемонструвати актриса Сальма Гайєк-Піно на червоній доріжці Каннського фестивалю, тоді Baakal став найзначнішим окрасою заходу. Flocon цікавий тим, що зроблений у вигляді трансформера і розбирається на безліч самостійних прикрас, серед яких каблучка, сережки, аксесуари для волосся і брошка. Словом, справжня магія, навіяна імператорськими коштовностями.

Кольє-трансформер Flocon (біле золото, діаманти, кришталь)

<b>бушерон</b>

Читайте також:

Колекцію The Dior Grand Bal поповнили відразу чотири моделі годинників

Рідкісний рожевий діамант був проданий на аукціоні Sotheby's

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.