До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 доступних брендів взуття на будь-який смак

Взуття — це один із тих предметів гардероба, в які варто вкладати гроші. Врешті, це не лише потрібний аксесуар для наших ніг, щоб пересуватися вулицями. Взуття впливає на наше загальне здоров’я, а також розповідає про наш особистий стиль краще, ніж будь-які інші речі. Мабуть, саме тому Керрі Бредшоу з серіалу "Секс і місто" подбала про те, щоб у неї було безліч різноманітних пар.

Сара Джесіка Паркер в серіалі
Сара Джесіка Паркер в серіалі "Секс і місто"

Реклама

Звичайно, на відміну від інших речей, взуття завжди буде певною мірою дорожчим. Але тільки тому, що ми хочемо високоякісне, модне взуття, не означає, що ми завжди в змозі викласти великі кошти на його купівлю. В умовах постійного зростання цін, а також бажання обрати пару, яка прослужить тривалий час, часом може бути важко знайти ідеальні туфлі чи черевики. Але не неможливо. Насправді це відносно легко, коли ви знаєте найкращі доступні бренди взуття, які за відносно невеликі кошти створюють якісні пари.

Tony Bianco

Tony Bianco — один із найпопулярніших доступних брендів взуття. Цей бренд роками демонстрував, що можливо створювати стильне взуття, не жертвуючи стилем чи якістю. Відомий своїм сучасним модним дизайном, бездоганною майстерністю та увагою до деталей, Tony Bianco пропонує різноманітний асортимент взуття, у якому легко поєднується витонченість і актуальність.

Jeffrey Campbell

Хто сказав, що ультрастильне, унікальне взуття повинне мати високу ціну? Незвичайні сучасні колекції Jeffrey Campbell роблять його улюбленим брендом для тих, хто знається на сучасній моді. Цей бренд задовольнить усі ваші потреби у взутті — від простих черевиків до повсякденних балеток і вишуканих підборів — але завжди з веселим, стильним штрихом у формі прикраси чи вигадливого силуету.

Alias Mae

Alias Mae завоював відданих прихильників серед любителів моди, які цінують доступніші ціни. Від розкішних босоніжок до ефектних черевиків — Alias Mae пропонує широкий вибір пар, приділяючи особливу увагу якісним матеріалам, майстерності та чіткому контролю над усіма сучасними трендами взуття. Дотримуючись принципу того, що актуальна мода має бути інклюзивною та доступною, Alias Mae покриває всі запити клієнтів.

Onitsuka Tiger

Якщо ви дивилися на знаменитостей, які носять вірусні кросівки Onitsuka Tiger, і припускали, що вони дорогі, ви помилялися — цей культовий японський бренд взуття є набагато доступнішим у фінансовому плані, ніж ви могли б подумати, враховуючи їхню високу якість і майстерність, ультра сучасний дизайн і всесвітню популярність. Окрім відомого стилю Mexico 66, ви обов’язково знайдете тут ще кілька варіантів стильних кросівок.

Charles & Keith

Charles & Keith є втіленням ідеального поєднання стилю та доступності, коли йдеться про взуття. Визнаний за свою здатність бездоганно поєднувати найсучасніший дизайн із доступною ціною, а також за широкий асортимент доступних веганських виробів зі шкіри, бренд став улюбленим навіть серед модних інфлюенсерів. Хай то будуть елегантні човники чи модні кросівки, Charles & Keith допоможе вам і вашим ногам.

Steve Madden

Завдяки сміливій естетиці Steve Madden передає дух час, наповнюючи кожну пару у своєму асортименті виразною сумішшю незвичності та привабливості — водночас знаючи, що сучасний покупець також не хоче віддавати мільйони за взуття. В колекціях бренду ви знайдете зразки як і вуличної моди, так і елегантніші моделі.

Alohas

Всесвітньо улюблений екологічний бренд взуття Alohas відображає суть спокійного прибережного стилю, і цей дух поширюється як на дизайн, так і на цінники. Від універсальних кросівок до стильних босоніжок — кожна пара відображає прихильність бренду до сталого розвитку та етичних виробничих методів, що робить їх бездоганним і доступнішим вибором для екологічно свідомих людей.

Jo Mercer

Маючи понад 70-річну історія, бренд взуття Jo Mercer протягом тривалого часу втілював вишуканий сучасний дизайн у своїх парах взуття. Для такого розкішного та сучасного бренду, взуття Jo Mercer має чудову ціну. Незалежно від того, чи збираєтеся ви одягатися для корпоративної зустрічі чи романтичного побачення, в Jo Mercer ви знайдете пару на будь-який випадок.

Senso

Починаючи з 1980-х років і донині, Senso виробляє розкішне, але доступне за ціною взуття. Мінімалістична естетика з несподіваними, модними деталями — взуття Senso якнайкраще втілює естетику стриманого гламуру, попри свою доступність, що робить його основним елементом будь-якого гардеробу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.