До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великим планом: найкращі аксесуари Gucci весна-літо 2022

Минулого тижня Алессандро Мікеле влаштував масштабний показ колекції Gucci весна-літо 2022, який став першим офлайновим шоу з моменту початку епідемії CoViD-19. Відбулося воно в Лос-Анджелесі, а на подіум вийшли Маккалей Калкін, Джаред Лето й Джоді Тернер-Сміт. Дизайнер бренду не стримував себе, представивши на подіумі понад сто образів, кожен з яких хочеться ще роздивлятися окремо. За традицією Мікеле багато уваги надав аксесуарам, які кожен сезон стають бестселерами. Ми виокремили найкращі сумки, взуття й прикраси, про які всі мріятимуть наступної весни.

Джаред Лето на показі Gucci Love Parade
Сумки

Сумки — важливий складник ДНК цього італійського бренду. У колекції Gucci Love Parade Алессандро Мікеле представив нові інтерпретації вже таких знакових моделей, як Bamboo, Jackie та Marmont. Дизайнер тут активно грає з принтами, міксуючи флористичні мотиви й хижі малюнки, фірмову монограму GG та орієнтальну вишивку.

Реклама

<b>Gucci_Live_Bags</b>

Взуття

Нова колекція Gucci точно сподобається шанувальникам ненудного взуття — від мюлів на високих підборах з бутонами й замшевих клогів до чобіт зі шнурівкою ззаду й спортивних кросівок.

<b>GUcci_LOVE-SHOES</b>

Протисонцеві окуляри

Наступної весни Алессандро Мікеле пропонує сфокусуватися на окулярах-масках, що закривають половину обличчя. Якщо такі моделі здаються занадто масивними, дизайнер пропонує не менш ефектні трикутні окуляри, з кольоровими оправами або в стилі 1970-х.

<b>Gucci_Loves_Glasses</b>

Прикраси на голову

Майже кожен образ у новій колекції був доповнений прикрасою на голову — від діадем до в’язаних шапок, розшитих металізованими нитками.

<b>Gucci_Loves_Jewellery</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.