До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекція Ріанни для Chopard Haute Joaillerie

У колекції Haute Joaillerie з'явилися два нові твори. Браслети-манжети і сережки з павиного пір'я в титані, декоровані топазами, турмалінами, смарагдами, що немов вирвалися з пишних садів Барбадосу.

<b>рианна украшения</b>

Реклама

Вперше про співпрацю з Ріанною в Chopard оголосили 7 квітня і вже в травні відбувся дебют колекції, вихід якої приурочили до 70-річчя бренду і 20-тя партнерства з Канським кінофестивалем.

<b>рианна карнавал</b>

"Ми з Ріанною тісно співпрацювали над створенням цієї колекції, щоб ви могли відчути її непереборну енергію, потужну творчість і невід'ємне відчуття дизайну в кожній прикрасі, – розповіла Керолайн Шойфель, – Ріанна з її унікальним стилем буквально може перевизначити те, які прикраси стануть дуже популярними".

<b>рианна рабочие эскизы</b>

"Я завжди була закохана в вишукані прикраси Chopard, і все ще не можу повірити, що я роблю колекцію, – каже Ріанна, – адже це був дійсно неймовірний процес, і я багато чому навчилася. Не можу дочекатися, коли всі побачать це".

<b>рианна фото</b>

Читайте також:

Оновлена колекція Antifer Repossi

Модель Рут Белл у нових сонцезахисних окулярах DiorLia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.