До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катрін Деньов у міні-фільмі Roger Vivier

З нагоди святкування кінця року і запуску спеціальної різдвяної лінії Very Vivier бренд Roger Vivier представляє нову інтерпретацію Duet des Chats Джоаккіно Россіні, популярної і гумористичної мелодії ХІХ століття. Жартівливу вокальну "котячу" п'єсу для двох виконала танцівниця Надя Тересзкіуікс. Вона зіграла відразу двох близнюків. Катрін Деньов отримала роль матері шалених сестер, а в руках у неї була коробка з взуттям Roger Vivier, через яку власне і почалася "котяча" сварка.

Правда, в кінці відео ми бачимо вже дві заповітні коробки з туфлями. Іронічний і пристрасний короткометражний фільм з головною музою Roger Vivier став своєрідним експериментом для Катрін Деньов. "Коли Герардо (Герардо Феллон, новий художній керівник Roger Vivier) пояснив мені ідею проекту та іронічність сюжету, мою цікавість було відразу розгромлено. Грати роль відповідно до темпу пісні – такого раніше я точно не робила", – поділилася актриса.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.