До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крапля за краплею: зимова колекція прикрас KARAVAY

У межах зимової капсули бренд KARAVAY представляє лінію прикрас. Дизайнерка Ірина Каравай вирішила не розмінюватися і зосередилася на сережках – наймоднішому предмету прикрас. У колекції є класичні форми пусет і сережок-крапель, а також кручені кафи лапідарної форми, які вдягають на все вухо; вони доповнені прозорою рухомою підвіскою.

Вироби виконані зі срібла – чистого або покритого золотом. Ажурним рядком по контуру деяких виробів вигравійований логотип KARAVAY. Фацетовані прозорі камені, молочні і прозорі краплі – виконані з акрилу. Вони виконують функцію лінзи, яка подрібнює промені світла і надає динаміки виробам.

Реклама

<b>karavay_Jewellery</b>

Майстер-клас з впровадження нових сережок у гардероб можна побачити в лукбуці колекції KARAVAY. Дизайнерка пропонує носити їх з речами "з маскулінним характером" базових чорно-біло-графітових відтінків. Однак для кафів лапідарних форм на все вухо з пластиковою краплею однозначно знайдеться місце і в більш вигадливих образах, а пусети чудово доповнять формальні двійки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.