До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки-макраме — свіжий літній тренд

Цього літа плетені сумки — один з головних bag-трендів сезону. Але особливо вирізняються серед них сумки, виготовлені в техніці макраме — вузликове плетіння, добре знайоме старшому поколінню. Сумки-макраме з’явилися на подіумах минулого літнього сезону і тою чи іншою мірою продовжили тренд на авоськи, які несподівано оселилися в гардеробах усіх модниць.

Макраме — традиційна техніка ткацтва, розроблена ще у 14 столітті. Нині вона еволюціонувала й сумки-макраме стали одним з найпопулярніших аксесуарів літа. Поточного сезону дизайнери представили плетіння зі шкіри (колекції Miu Miu і Prada), шовкових ниток і рафії.

Реклама

<b>сумки-макраме шоу</b>
Сумки-макраме в коллекциях весна-лето 2020

Головна перевага таких сумок у тому, що вони не подібні до всіх інших, наявних у гардеробі. Тож це привід придивитися до нового аксесуара або зробити його власноруч, як, наприклад, трендові прикраси з бісеру. А завдяки своїй універсальності сумка-макраме добре пасуватиме як до літніх лляних суконь або пляжних образів, так і брючних костюмів або жакетів із чоловічого плеча.

<b>сумки-макраме стрит</b>
Сумки-макраме стрит стайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.