До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Десять художників переосмислили сумку Lady Dior

Модний Будинок Dior представив другу частину проекту Dior Lady Art, в рамках якого художники різного віку та національностей по-своєму переосмислили легендарну сумку Lady Dior. Вперше цю ініціативу бренд придумав в минулому році й вона мала величезний успіх. В цьому році до неї приєдналися 10 нових художників.

Всі вони отримали повну свободу дій. Щоб втілити в життя творчі задуми авторів, майстри Dior освоїли нові прийоми та технології. В їхніх майстерних руках буквально всі елементи – матеріали, підвіски, розмір, колір, декоративне оздоблення, ручки та візерунок Cannage – зазнали значних змін відповідно до побажань художників.

Реклама

<b>СумкиLadyDiorProject</b>

Нагадаємо, що сумка Lady Dior була створена в 1995 році, а всесвітню популярність отримала після того, як увагу на неї звернула принцеса Діана. Її відмітні риси – архітектурні лінії, металеві підвіски у вигляді букв D.I.O.R, та легендарний візерунок Cannage, навіяний плетінням стільців в стилі Наполеона III, які Крістіан Діор виставляв для гостей своїх показів.

Lady Dior очима Джона Джорно
Lady Dior очима Фрідріха Куната
Lady Dior очима Джека Пірсона

Читайте також:

Гід по найкрасивішому взуттю сезону

Свіжий погляд: нові сумки Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.