До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Брошка — модний літній аксесуар

Своє місце в скриньках модниць брошки посіли приблизно в XVII столітті з легкої руки французької письменниці Марі де Севіньє, яка прикрасила свій корсет знаменитою брошкою-бантом. Відтоді вони в різних варіаціях лише збільшували свій вплив на модну індустрію: від текстильних брошок, великого тренду 2000-х, до справжніх ювелірних шедеврів, виготовлених з коштовного каміння.

Givenchy Haute Couture, весна-літо 1989

Сезон весна-літо 2020 зміцнив позицію брошки як популярного аксесуара. Великою любов’ю дизайнери перейнялися саме до текстильних варіантів з нульових у вигляді троянд з органзи, деніму або парчі, які розмістилися на оксамитових жакетах, твідових топах і бавовняних блузах. Помітним трендом стали брошки, що йдуть у парі із сережками, як у колекції Erdem, або окулярами, як у Moschino, — такий сет має особливо свіжий і яскравий вигляд.

Реклама

<b>Броши шоу</b>
Броши в коллекциях весна-лето 2020

Streetstyle-звіти так само майоріли виходами модниць, які використовують брошки у своїх образах. Колись цей аксесуар носили відповідно до суворо регламентованих правил, але сьогодні it-girls відступають від норм і охоче прикрашають брошкою, а іноді й кількома, свої жакети, сукні, топи, шовкові хустки й головні убори.

<b>броши стрит</b>
Как модницы носят броши этим летом стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.