До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ближче до Сходу: нова колекція високого ювелірного мистецтва Piaget

Golden Oasis – нова колекція високого ювелірного мистецтва Piaget – оспівує міфологію Близького Сходу. Спекотне полуденне сонце, що відбивається на пісках пустелі і забарвлює дюни усіма відтінками рожевого при заході сонця, ефемерні відблиски води і зелені в оазисах міражів, – східна поетика вписується в образи, які Piaget звично створює навколо ідеї "сонячної сторони життя".

Велика частина прикрас у колекції побудована навколо одного великого каменя – діаманта фантазійного відтінку або кольорового дорогоцінного, що оточені багатим розсипом "маркізів". Центральний камінь кольє Golden Hour, на яке знадобилося 450 годин роботи, – жовтий діамант вагою 6,63 карата кольору fancy, що випромінює сяйво у вигляді доріжок з білих і жовтих "маркізів". Кольє Blue Waterfall прикрашає мадагаскарський сапфір огранювання "подушка" 14,61 карата, від якого ніби стікають потоки з діамантів і сапфірів, а діамант грушоподібного огранювання 3,01 карати в коштовності Luxuriant Oasis увінчує рухливу конструкцію з смарагдових "маркізів" і багетних діамантів.

Реклама

У колекції активно використовують фірмовий прийом Piaget – ручне гравірування по золоту Palace Decor, що додає жовтому матеріалу об'єм і створює ефект мерехтіння.

Великі коктейльні сережки – безсумнівна стилістична знахідка колекції: вони доречні як на пляжі, так і на вечірці в саду або терасі з відкритим дахом. Особливо яскравий вигляд має сережка-каффа Vegetal Laces з діамантами, смарагдами і найбільшим зеленим каменем 1,45 карата, який можна одягнути на всю вушну раковину.

<b>Golden Oasis</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.