До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 головних сумок сезону осінь-зима 2023/2024

Для сезону осінь-зима 2023/2024 дизайнери підготували чимало різноманітних сумок. Bottega Veneta та JW Anderson представили одіозні моделі, Coach і Proenza Schouler зробили ставку на великогабаритні тоути, що здатні вмістити все необхідне та навіть більше, а 16Arlington та Luar створили елегантні сумки з однією ручкою, які можуть стати вірними супутницями на щодень.

Одіозні

Продовжуючи тему одіозних сумок, початком якої став дивний клатч-голуб, у прийдешньому сезоні Джонатан Андерсон робить ставку на сумку-пакет, брендовану логотипом фірми. Тенденцію підтримують і Bottega Veneta, що представили впізнавану модель із ручкою-сардиною. "Мода дозволяє нам втекти від реальності", — прокоментував Андерсон, і схоже, цієї осені саме це ми і робитимемо.

Реклама

Bottega Veneta
Bottega Veneta

JW Anderson
JW Anderson

Надвеликі

Ера мінісумок сходить нанівець. Модні подіуми заполонили обʼємні та великогабаритні тоути, що вмістять абсолютно всі необхідні речі. Coach та Proenza Schouler упевнено заграють із великими формами, натякаючи, що такі аксесуари — головні союзники прийдешньої осені.

Coach
Coach

Proenza Schouler
Proenza Schouler

З однією ручкою

Цей позачасовий силует ніколи не вийде з моди. Тож не дивно, що цього сезону ми бачили такий тип сумок частіше, ніж сумки через плече, ранці або месенджери. Елегантні аксесуари з однією ручкою, як у Luar та 16Arlington, стануть чудовим доповненням до вечірнього образу.

Luar
Luar

16Arlington
16Arlington

Подвійні

Головне правило, встановлене Altuzarra та Bottega Veneta, — носити дві сумки одночасно в одному образі, граючись із текстурами, силуетами, кольорами та розмірами. Справжня знахідка для поціновувачок стилістичних ребусів.

Altuzarra
Altuzarra

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Денім

Складно заперечувати, що денім — головний матеріал не тільки поточного сезону, але й прийдешнього. Окрім звичних джинсів, спідниць та жакетів, радимо звернути увагу і на аксесуари з деніму, які вмить освіжать гардероб та стануть найкращими супутниками щоденних розслаблених образів.

Diesel
Diesel

Feng Chen Wang
Feng Chen Wang

Червоні

Червоний колір червоною ниткою проходив крізь майже всі шоу сезону. Він пофарбував не тільки сукні, пальта, блузи та штани, але й сумки. Саме в них, пристрасних та енергійних, є всі шанси стати найбажанішим аксесуаром осені.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Fendi
Fendi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.