До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

40 найстильніших пар взуття на Тижні моди в Нью-Йорку

У Нью-Йорку завершився Тиждень моди сезону осінь-зима 2022/2023 й настав час ближче розглянути всі деталі, аксесуари та взуття, які ми носитимемо вже за пів року.

Ulla Johnson осень-зима 2022/2023Ulla Johnson осінь-зима 2022/2023

В осінньо-зимових колекціях дизайнерів, які представили свої колекції в Нью-Йорку, чітко простежується святковий настрій, як і в колекціях сезону весна-літо 2022. Бренди представили низку спокусливих мініспідниць, суконь, розшитих лелітками й усипаних блискітками, топів з пікантними вирізами та штанів з низькою посадкою. Якнайкраще такий одяг доповнювали туфлі з ремінцями й вишукані босоніжки.

Реклама

Одні з найцікавіших пар взуття можна було побачити в колекції бруклінського бренду Peter Do. Лейбл представив свої фірмові черевики з чорної шкіри на платформі, які цього разу мають кутасту підошву з м’якшими закругленими носками, а також пару з лакованої шкіри на гігантських платформах. Ці черевики швидко стають такими ж упізнаваними й популярними, як культова пара Rick Owens.

Peter Do осень-зима 2022/2023Peter Do осінь-зима 2022/2023

На контрасті бренд Proenza Schouler представив просте, навіть аскетичне взуття, що облягає стопи. Ця модель була подібна до пари з колаборації Balenciaga x Vibram, але в інтерпретації Proenza Schouler таке взуття має елегантніший вигляд і стане чудовою альтернативою балеткам, які у 2022 році повертаються в моду.

У колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 чітко простежується тенденція на шкарпетки. Їх дизайнери комбінували з різними типами взуття: починаючи від грубих черевиків і закінчуючи елегантними атласними босоніжками. Проте, вони не відвертали уваги від взуття в цьому сезоні, а часто навіть увиразнювали ту чи іншу пару. Наприклад, на показі Ulla Johnson босоніжки на підборах поєднували з цупкими вовняними шкарпетками.

Proenza Schouler осень-зима 2022/2023Proenza Schouler осінь-зима 2022/2023

Загалом у Нью-Йорку в осінньо-зимових колекціях можна було натрапити на взуття будь-якої форми й на будь-який смак. Багато дизайнерів представили досить класичні пари: лофери, броги, оксфорди, черевики на шнурівці й високі чоботи-труби. Як видно з колекцій, представлених на Тижні моди в Нью-Йорку, в сезоні осінь-зима 2022/2023 не втратять актуальності чоботи й черевики на грубій підошві.

Найцікавіші та найстильніші пари взуття з NYFW — дивіться в добірці vogue.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.