До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 протисонцевих окулярів у стилі 2000-х

Протисонцеві окуляри в стилі 2000-х знову на піку популярності. Головною популяризаторкою естетики Y2K стала Белла Гадід, яка постійно приміряє на собі тенденції епохи гламуру. Майже кожен з її ансамблів на Тижні моди в Парижі цього сезону осінь-зима 2022/2023 (і до цього) супроводжувався окулярами, вирваними просто з лукбуків нульових: сині лінзи без оправи, тонкі дротяні каркаси, спортивні моделі з архіву Balenciaga.

Белла ГадідБелла Гадід

Тим, хто хоче поекспериментувати з оправами, варто додати одну або дві трендові пари окулярів до власного гардероба. Безліч дизайнерів, як уславлених, так і перспективних новачків, пропонують власні інтерпретації повсякденного гламуру з кольоровими протисонцевими окулярами. Зверніть увагу на класичний варіант з круглою оправою Versace або на рожеві окуляри у формі метелика Miu Miu. Якщо ви шукаєте щось в дусі Белли Гадід, мініатюрне й на межі дідусевого шику, — вибирайте окуляри в таких брендів, як Dmy by Dmy, Le Specs і Ray-Ban. Найкращі протисонцеві окуляри в стилі 2000-х дивіться в добірці Vogue нижче.

Реклама

За матеріалами vogue.com.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.