До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 ефектних аксесуарів, які варто додати до свого гардеробу цієї осені

Аксесуари, що їх представили дизайнери у колекціях осінь-зима 2022/2023, дивні та сюрреалістичні: від черевиків для хайкінгу до пухнастих сумок. Навіть цілком прагматичний ремінь став засобом для експериментів: Miu Miu, Diesel i Louis Vuitton стилізували їх по два одночасно. І все ж уже знайома класика переважала: чоботи вище коліна, оновлені туфлі Мері-Джейнс і дедалі популярніші сумки-хобо. Vogue.ua зібрав 10 ефектних аксесуарів, які варто додати до свого гардеробу вже цієї осені.

Високі чоботи

Жоден осінньо-зимовий сезон не обходиться без трендової пари чобіт. Цієї осені в головному фокусі дизайнерів опинилися чоботи вище від колін. Таке взуття зʼявилося в колекціях Louis Vuitton, Courreges та Coperni.

Реклама
Coperni
Louis Vuitton
Courreges
Подвійна сумка

Коли однієї сумки замало, може знадобиться мотузковий аксесуар від Bottega Veneta або багатошарові сумки Altuzarra.

Altuzarra
Bottega Veneta
Proenza Schouler
Металік

Від металевих човників від Prada до мерехтливої зеленої сумки на плече від Tory Burch — цього сезону блиск повсюди.

Coperni
Loewe
Tory Burch
Черевики для хайкінгу

Salvatore Ferragamo, Chloé та Dior роблять ставку на прогулянкові черевики для активного відпочинку, що були запозичені зі спорту.

Salvatore Ferragamo
Chloe
Dior
Пухнасті аксесуари

Популярні хутряні головні убори, такі улюблені Ріанною, стали сенсацією під час всесвітньої пандемії. Тепер же бренди заграють із пухнастим взуттям і сумками з м’якими текстурами, як-от Fendi, Dolce&Gabbana та Loewe.

Fendi
Dolce&Gabbana
Loewe
Сети ремінів

Одного шкіряного ременя вже навряд буде достатньо. Miu Miu пропонує носити одразу два, а Diesel прикрасили ними топи та спідниці. Чим більше ремінів, тим ліпше.

Louis Vuitton
Diesel
Miu Miu
Нові Мері-Джейн

Найпопулярніше взуття на платформі від Versace породило низку переосмислених милих туфель. Тепер у фокусі, як і раніше, високі платформи, проте з елегантною перемичкою.

Bottega Veneta
Versace
Lanvin
Гольфи та гетри

З дедалі більшою популярністю спорт-шику та поверненням стилю препі в осінніх колекціях брендів стали з’являтися гольфи й гетри. В’язані панчішно-шкарпеткові вироби дизайнери пропонують носити не тільки заради тепла й комфорту, а й щоб створити модний образ на щодень.

Hermes
Dior
Max Mara
Сумки-хобо

Ностальгія за буремними нульовими повернула у світ софіт сумку-хобо, і Bottega Veneta, Off-White та Lanvin мають чудові ідеї, як її модернізувати.

Lanvin
Off-White
Bottega Veneta
Cумки у формі серця

Ніжні сумки у формі серця з’явилися у Chanel, Simone Rocha та Jil Sander — найкращий вибір для майбутнього Дня Святого Валентина.

Jil Sander
Chanel
Simone Rocha

Текст: Steff Yotka

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.