До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еліна Світоліна стала матір'ю

15 жовтня перша українська ракетка Еліна Світоліна та її чоловік Гаель Монфіс стали батьками. У них народилася донечка.

Щасливими моментами поділилася Еліна Світоліна в Інстаграм. Дівчинку назвали Скай. "Не можу висловити свою вдячність чоловікові, з яким ми прожили цей етап разом", – написала спортсменка в Інстаграм. На фото видно крихітну ручку дитини, гарно вбраної в свою першу білу сукню.

Реклама

Такою ж світлиною поділився і Гаель. "Найдивовижніша ніч у моєму житті, яка закінчилася найпрекраснішим подарунком близько 6:00 ранку. Еліна була сильною та сміливою. Не можу передати, як вдячний своїй дружині та Богу за цей особливий момент. Ласкаво просимо у світ, моя маленька принцесо SKAÏ", – підписав зворушливе фото щасливий батько.

Нагадаємо, 16 липня 2021 року перша ракетка України Еліна Світоліна, яка тоді посідала шосту сходинку у світовому рейтингу WTA, вийшла заміж за коханого Гаеля Монфіса, з яким перебувала в стосунках вже кілька років. Весілля відбулося у Швейцарії, а для vogue.ua Еліна розкрила всі таємниці свого святкового образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.