До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Єднання з природою: як пройшла Nike Yoga в Ботанічному саду

"Рух починається з тебе" — під таким слоганом Nike провів йога-сесію, яка відбулася 13 серпня в Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка НАН України.

Уже традиційно бренд збирає шанувальників йоги в надзвичайно гарних місцях столиці. Цього разу обмежена кількість гостей розташувалася в одному з наймальовничіших місць ботанічного саду, серед вікових заростей, в’юнкої зелені та квітів.

Реклама

Захід змогли відвідати найактивніші учасники Nike Training Club, а також спеціальні гості. Під керівництвом досвідченої тренерки — Олени Сідерської — вони провели 1,5-годинну сесію, опрацьовуючи кожен рух за допомогою дихання, а природа Ботанічного саду сприяла присутнім також пізнати єднання з природою і самим собою.

Практикувати йогу та інші різновиди тренувань можна скрізь і завжди завдяки безплатному застосунку Nike Training Club, який дасть вам змогу вдосконалюватися разом з найкращими експертами Nike (посилання для завантаження: iOS / Google Play).

Nike також проводить регулярні безплатні тренування на центральній арені країни — НСК "Олімпійський". Докладну інформацію та розклад тренувань можна знайти в групі на Facebook Nike+Kyiv.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.