До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У теплі краї: 6 місць, щоб зустріти Новий рік на пляжі

Коли між освіжаючим мохіто і гарячим какао вибираєш перше, а гірськолижний курорт – не до порівняння з важким відпочинком на пляжі, немає ідеї кращої, ніж втекти подалі від зимових холодів туди, де сонце цілий рік. Про теплі краї, де можна зустріти Новий рік, розповідає Vogue.ua.

Домініканська республіка

Острів Гаїті, Карибське море, золотий пляж, гамак і тотальна насолода. Безумовно, в Домініканській Республіці можна зайнятися і цим, але сезон з січня по березень багатий такими вражаючими подіями, як карнавал і спостереження за китами. Горбаті кити починають паломництво у теплі води Самана якраз на Різдво, а святковий карнавал і, взагалі, є давньою традицією у домініканців.

Гоа

Південно-західне узбережжя Індії займає штат Гоа, омиваний водами Аравійського моря. У цьому місці легко знайти дзен, блукаючи по порожньому пляжу і слухаючи шум моря. На Гоа немає необхідності кудись поспішати, тому що сюди їдуть за розслабленням, відсутнім (або спеціально виключеним) мобільним зв'язком і тишею.

ОАЕ

Незважаючи на те, що в зимовий час Перська затока не чарує теплою течією, поїздка до Об'єднаних Арабських Еміратів приваблює чимось іншим – приємними знижками і кліматом. Січнева погода відмінно впишеться під такі характеристики, як помірна вологість, ясне небо і температура повітря вище +20°C, а ціни в брендових магазинах надихнуть на активний шопінг як ніколи.

Шрі-Ланка

Острів в Індійському океані приваблює туристів різноманітною природою і мальовничими ландшафтами. Ще на Шрі-Ланку з'їжджаються шанувальники йоги і походів, адже тут реально потрапити не тільки в непрохідні ліси джунглів, але і опинитися в центрі пустелі. На острові розміщені історичні об'єкти, які можна досліджувати з екскурсоводом або самостійно.

Ізраїль

Колоритна країна потрапила в список не тільки через своє розташування, а й завдяки цікавій історії. Не погана ідея поїхати сюди на Новий Рік та Різдво хоча б тому, що атмосфера тут буде таємничою і затишною. Добре урізноманітнюють дні екскурсії по визначних пам'ятках, яких "ой як багато!" І, звичайно ж, "ой як красиво!".

Південна Африка

Південноафриканські пригоди ніколи не набриднуть, адже різноманітністі розваг тут можуть позаздрити всі курорти. Тут і дайвінг, і заповідник з пінгвінами, і неймовірні простори для хайкінгу, і прекрасні пляжі, де можна поніжитися хоч протягом усіх канікул.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.