До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому Maxx Royal Kemer – найкращий сімейний курорт

Знайти готель, в якому буде однаково комфортно і цікаво всій сім'ї – непросте завдання. Курорт Maxx Royal Kemer знає, як здивувати і дітей, і дорослих.

Maxx Royal Kemer розміщений в шести кілометрах від жвавого Кемера на території національного парку, в оточенні Середземного моря і сосен. Інфраструктура побудована так, щоб кожен гість знайшов саме те, за чим приїхав. Тут є дві затишні бухти з білим мальдівським піском – для тих, хто шукає усамітнення, чотири басейни, в тому числі дитячий, з підігрівом і морською водою, приватний пляж довжиною в 400 метрів, вілли і с'юти, вулиця ресторанів і комплекс Aven Royal Spa.

Реклама

Але найбільше Maxx Royal Kemer цінують ті, хто приїжджає сюди всією сім'єю, з двома або трьома дітьми. По суті, Maxx Royal Kemer – місто в місті, у якому все продумано так, щоб зайняти дітей. "Серце" цього міста – дитячий клуб Maxxi Land, який працює аж до самої ночі. Проводити час тут можна з ранку до вечора: допоможуть інтерактивні вистави, навчальні заняття, шоу, кінозал, ігрова кімната soft play, батут, ігри і спорт на відкритому повітрі. Кожен день на дітей чекають нові розваги: ​​можна вчитися готувати турецьку їжу, а можна – уявити, що ти чемпіон і взяти участь в олімпійських іграх, відтворити піратську вечірку, надихнувшись фільмом "Пірати Карибського моря", або танцювати на справжнісінькій, але все-таки дитячій дискотеці. Maxxi Land приймає дітей від 10 років, а для наймолодших в його межах працює міні-клуб. Цього року, до речі, в Maxxi Land відбулася реновація – тепер тут будуть технологічні розваги.

Ще одне улюблене всіма дітьми місце в готелі – це аквапарк з незвичайними гірками, схожий завдяки своїй архітектурі на фантастичне місто. Перш за все, тут думають про безпеку, тому гірки передбачені для різних вікових груп: Turbulance (54 м), space hole (74 м), kamikaze (36 м), body slide (154 м), navigator (179 м), aqua tube (120 м) і looping rocket (94 м). Завдяки цьому батьки знають, які гірки безпечні для дітей, а діти можуть кататися кожен у своїй зоні без обмежень.

Цього року Maxx Royal Kemer став найкращим сімейним готелем за версією Tripadvisor. Батьки цінують не тільки те, що дітям тут є чим зайнятися – є аквапарк або дитячий клуб, але і, наприклад, те, що їжа в ресторанах різноманітна, щоранку вам подають свіжі фрукти і навіть є пляж, ідеальний для купання з дітьми – це Middle Bay з безпечними і неглибокими зонами.

З такою ж увагою і креативністю в готелі ставляться і до дорослих гостей. Концепція готелю – персоналізований підхід до клієнта. Напередодні заїзду кожен гість отримує особистого асистента задля планування відпочинку – Maxx-асистент. Гість просто ділиться з асистентом інформацією про те, що любить, а помічник задає тон і настрій вашого відпочинку, причому відбувається це все ще до того, як ви приїхали в Кемер. Бронювання столиків в ресторанах, вибір подушок, календар спортивних занять – всім цим займеться асистент.

Який би номер ви не вибрали, скрізь – просторо і комфортно: навіть маленький с'ют займає площу 100 квадратних метрів, а в ньому є куточок відпочинку, просторий гардероб і зона для переодягання, джакузі, великий балкон і maxx-бари, які поповнюють два рази в день. У ресторанах подають турецьку, італійську, близькосхідну кухні, також є рибний ресторан Azure Fish і стейкгаус, а знаменитий бельгійський шеф і володар двох зірок Мішлен, Тім Баурі, передає гостям вміння slow dining у ресторані Emerald Gastro. Приємний бонус – 11 концептуальних барів на території готелю, де можна спробувати найцікавіші коктейлі, або випити міцну турецьку каву. Новий сезон стартує вже в квітні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.