До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

По той бік екватора: 5 місць, де прохолодно влітку

В епіцентрі літньої спеки допоможе не лише потужний кондиціонер, але і путівка туди, де пори року помінялися місцями. Vogue.ua пропонує напрямки, де влітку стабільна холоднеча, а гірськолижний сезон тільки розпочинається.

Норвегія

У цій частині Європи температура в липні часто не піднімається вище двадцяти градусів. Осло можна гуляти цілими днями і не боятися отримати сонячний удар. Одними з головних місцевих визначних пам'яток є Музей сучасного мистецтва, Парк скульптур і Ботанічний сад. Любителям відпочинку на природі не слід відмовляти собі в задоволенні подорожі норвезькими островами – дивовижний краєвид забезпечений з будь-якого ракурсу і в будь-якій частині країни.

Реклама
Норвегія
Ісландія

На що дивитися в Ісландії? Банально буде сказати, що кожен кут цієї частини світу вартий окремого поста в Instagram, але це справді так. Льодовики, вулкани і дикі коні доповнюють і без того казкові пейзажі. У Рейк'явіку видніються приголомшливі море і прилеглі льодовики, а мінеральне озеро з символічною назвою "Блакитна лагуна" є яскравим підтвердженням вулканічної активності острівної держави.

Ісландія
Нова Зеландія

Оскільки Нова Зеландія розміщена по той бік екватора щодо Євразії, пори року тут "працюють" з точністю навпаки. У наші літні місяці в Новій Зеландії – холоднеча: прихильникам зимових видів спорту сюди обов'язково варто завітати в липні.

Нова Зеландія
Австралія

В Австралії з літом та ж історія, що і у Новій Зеландії – з червня до вересня тут панує зима. Особливо приємно в цей час перебувати в Мельбурні, оскільки там процвітає спортивне життя, є великий вибір нічних розваг. У штаті Вікторія є гірськолижний курорт The Falls Creek Alpine Resort, куди злітаються лижники з усього світу.

Мельбурн, Австралія
Патагонія, Аргентина

Справді холодно в липні може бути в Патагонії. Температура влітку досягає мінуса, а піші прогулянки по хрусткому снігу стають від цього тільки приємнішими. Найяскравішою розвагою, звичайно, вважають лижі та інші зимові види спорту. Тому якщо ви з радістю заміните теплий пісок пухнастим снігом, вирушайте до Патагонії, як тільки в ваших широтах все почне знемагати від спеки.

Патагонія, Аргентина

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.