До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перезавантаження: 5 найкращих готелів з виглядом на озера

Вода діє заспокійливо, то чому б після багатотижневого марафону модних показів не відпочити у готелі, розташованому на озері. У добірці Vogue.ua зібрані місця, в яких втеча від марноти буде особливо красивою.

II Sereno на озері Комо

Готель II Sereno, розташований в містечку Торно, – це місце, де можна не просто відновити сили з видом на мальовниче озеро Комо, але ще і насолодитися басейном, що переходить в озеро, садом на даху і стравами з ресторану, який очолює шеф-кухар Андреа Бертон.

Реклама

<b>IISerenoComo</b>

Bürgenstock Resort на Люцернському озері

Курорт Bürgenstock Resort на Люцернському озері був обожнюваним ще Одрі Гепберн і Чарлі Чапліном. Зараз його відкрили після реставрації і він має ще більш вражаючий вигляд. З усього світу сюди приїжджають як за видом на одне з найкрасивіших швейцарських озер, так і за спа-центром з косметикою La Prairie і масажами Susanne Kaufmann, а також відразу десятьма ресторанами.

<b>LucernLakeHotel</b>

Royal Evian на Женевському озері

Від Женеви до готелю Royal Evian лише година їзди і з його вікон відкривається не лише вид на озеро Леман (французька назва Женевського озера), що перехоплює подих, а й на Альпи. Візитівка Royal Evian – спа-центр, в якому є і хаммам, і відкритий басейн з підігрівом, і шведська сауна, і затишні кабіни з масажем гарячим камінням, і процедурами для обличчя. А якщо додати до них здорове вегетаріанське меню з найкращих сезонних продуктів, вишукані номери авторства Франсуа Шампсора і кухню французького шефа Патріса Вандера, то це – ідеальна втеча від реальності.

<b>RoyalEvianHotel</b>

Готель Seehof в південному Тіролі

Готель Seehof тільки-но відкрився на березі невеликого, але мальовничого озера в південному Тіролі. Йому надають перевагу ті, хто шукає усамітнення і комфорту: всього 16 номерів, спа-салон і середземноморська кухня Даніеля Тренквальдера допомагають розслабитися і набратися сил.

<b>SeehofHotel</b>

Soho Farmhouse в Оксфордширі

Поринути в атмосферу англійського села можна в готелі Soho Farmhouse. Буколічні пейзажі, повне умиротворення і 40 гектарів території, а також всього півтори години їзди від Лондона роблять Soho Farmhouse місцем, де прості радощі життя можна отримувати в найрозкішнішому їх прояві.

<b>SohoFarmhouse</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.