До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де жити в Парижі: готель Le Narcisse Blanc

Один з найкрасивіших спа в місті і занурення в Прекрасну епоху – в готелі Le Narcisse Blanc у 7-му округу Парижа.

У готелі є особливий номер – "с'ют над дахами Парижа". Він дуже просторий, а з його вікон видно весь Париж

Своєю музою готель Le Narcisse Blanc називає балерину і акторку Клео де Мерод – світську дівчину, яку писали Едгар Дега і Тулуз-Лотрек, і якій присвячував есе Марсель Пруст. Вона ж подарувала готелю ім'я – композитор Рейнальдо Ан називав витончену і мініатюрну дівчину "нарцисом". Клео – одна з головних героїнь La Belle Époque, атмосферу якої в Le Narcisse Blanc відтворили декоратори Тьєррі Мартін і Тібо Фрон. Номери оформлені виключно у світлих тонах, характерних для ар-нуво: кремовий, бежевий відтінки шампанського і курної троянди. В інтер'єрах – атлас, оксамит і вельвет, є каміни і просторі балкони, а в с'ютах ще й своя тераса.

Реклама
Стандартні номери в Le Narcisse Blanc нагадують паризькі квартири – елегантні і нескінченно затишні

У Le Narcisse Blanc виграшне розташування: він розміщений в 7-му округу Парижа, між Ейфелевою вежею і Будинком інвалідів, неподалік від Музею Родена. Після багатогодинних прогулянок по Парижу гості вирушають у спа Le Narcisse Blanc, один з найкращих у місті. Басейн, крижаний фонтан, турецька лазня, сауна і масажний кабінет; всі процедури роблять на основі французької косметики Carita.

Шеф-кухар ресторану в Le Narcisse Blanc, Закарі Гавійє, спеціалізується на органічній кухні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.