До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди поїхати цієї зими: бутик-готель VILLA SPACE на півдні Шрі-Ланки

VILLA SPACE – гастрономічний бутик-готель на березі Індійського океану, в якому зроблено все для смачного і комфортного відпочинку.

Бутик-готель VILLA SPACE

Бутик-готель VILLA SPACE розміщений в місті Унаватуна, що дві години їзди від аеропорту Коломбо і три хвилини ходьби від океану. Архітектуру й інтер'єр готелю характеризує поєднання комфорту, ланкійської культури і колоніальних англійських історій. За допомогою тонких ліній творці вілли передають свій настрій та показують, як у гармонії існують сучасність і стародавні артефакти, зібрані по всьому світу.

<b>интерьер шри-ланка</b>

У готелі всього 6 двомісних номерів: 2 King suite і 4 Space double. Максимальна кількість гостей – 16 осіб (з урахуванням extra bed), а прийнятний вік гостей починається з 17-ти років. У VILLA SPACE не продається алкоголь, але приїжджати зі своїм не забороняють.

<b>комнаты шри-ланка</b>

У тутешньому ресторані бренд-шеф Вова Ташаєв захоплюється інтерпретацією локальних традицій. Кухар готує традиційні ланкійські рецепти з використанням сучасних технологій Азії і Європи. Так вдаються яскраві і смачні авторські страви.

Реклама

<b>еда шри-ланка</b>

Spa бутик-готелю пропонує індивідуальний підхід. Якщо є бажання пройти курс масажу або відвідати заняття йогою, персонал готелю запросить масажиста або інструктора – достатньо залишити запит.

<b>развлечения шри-ланка</b>

В готелі панує атмосфера дзену і повної гармонії, з його окремою кімнатою для занять йогою, благами цивілізації і чуйним персоналом. Варто лише натякнути і вам організують трансфер до аеропорту, допоможуть з орендою мопеда або надихнуть на індивідуальну екскурсію островом. Головні пам'ятки цієї частини Шрі-Ланки: черепашача ферма Sea Turtle Hatchery, пляжі Jungle Beach (прихований в джунґлях) і Dalawella (прихований за скелями), буддійський храм Japanese Peace Pagoda та спадщина ЮНЕСКО – фортеця Форту Галле, де вирує культурне життя острова.

<b>двор шри-ланка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.