До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим дивують гостей нові готелі в Туреччині: делюкс-відпочинок в NG Phaselis Bay

5-зірковий делюкс-готель NG PHASELIS BAY в Кемері — одне з найпопулярніших відкриттів цього сезону в сегменті преміального відпочинку.

NG PHASELIS BAY розташований на мальовничому узбережжі Середземного моря з унікальною природою і входить у п'ятірку найрозкішних готелів провінції Анталія. Команда нового готелю взяла високу планку і готова конкурувати з провідними готелями Туреччини преміум-категорії.

Будівництво готелю стартувало перед карантином і припало на непрості часи, проте неймовірними зусиллями команда NG PHASELIS BAY змогла запустити грандіозний проєкт у запланований термін і вже в кінці квітня зустріла перших гостей.

Реклама

Для власника NG PHASELIS BAY цей проєкт більше, ніж бізнес це освідчення в коханні. Заповітна мрія дружини надихнула його на створення незвичайного готелю в особливому місці. Ця історія схожа на казку, що стала реальністю: в NG PHASELIS BAY все пронизано натхненням, теплом, увагою, любов'ю до своєї справи, турботою про природу і людей.


<b>NG PHASELIS BAY</b>

Найчистіше повітря і унікальна природа

Один із найзеленіших готелів на узбережжі з власними піщаними пляжами і незайманими відокремленими бухтами, NG PHASELIS BAY органічно вписаний у ландшафт. При плануванні нових корпусів було збережено вікові дерева і природну берегову лінію сучасна архітектура готелю гармонійно перегукується з пейзажем й ідеально його доповнює.

Комфортний піщаний вхід у море на центральному пляжі готелю оцінять сім'ї з маленькими дітьми, а незаймані "дикі" бухти, приховані скелями, стануть улюбленим місцем для цінителів тихого усамітненого відпочинку.


Архітектори і дизайнери готелю надихались місцевими пейзажами і намагались підкреслити природну красу у своєму проєкті

Ексклюзивні сервіси та привілеї

Ексклюзивні сервіси та привілеї чекають на гостей з перших хвилин відпочинку: команді NG PHASELIS BAY дивовижним чином вдається організувати все так, щоб ви відчули себе особливим гостем. Індивідуальний трансфер; vip-зустріч з шампанським і полуницею або, за концепцією Healing, зі смузі і фрешами; елітна косметика, халати і капці, кавові станції в номерах; меню подушок; спеціальне дієтичне меню і слоїкове харчування для дітей та інші приємні сервіси спрямовані на те, щоб передбачити будь-які бажання і потреби гостей.

Готель креативно оформлений. Пастельні колірні рішення кімнат і підібраний зі смаком декор діють заспокійливо. В елегантних просторих номерах бездоганна чистота, дорогий текстиль, нові меблі, ідеальна постіль і аромат готеля, який щойно відкрився – перші гості мають додатковий бонус.
<b>NG PHASELIS BAY room</b>
Рай для гурманів

Особливу увагу в NG PHASELIS BAY приділено гастрономії: в ресторанах готелю можна спробувати найвишуканіші страви турецької, середземноморської та далекосхідної кухні. Ексклюзивні страви від іменитих шеф-кухарів у ресторанах а-ля карт, щедрий шведський стіл в головному ресторані, авторські десерти, шоколад ручної роботи і морозиво власного виробництва в кондитерській готелю, охолоджені фрукти і корисні снеки біля басейну, спеціальне меню для гостей, які дотримуються дієти, і розширене дитяче меню — складно уявити гастрофантазію, яку не можна було б реалізувати в NG PHASELIS BAY.

До ідеальної їжі у всіх барах і ресторанах подають винятково брендові алкогольні напої високого класу. На обід і вечерю кожному гостю в основному ресторані пропонується аперитив рожеве або біле шампанське.

Біля басейну офіціанти на роликових ковзанах за лічені хвилини доставлять освіжаючі коктейлі, пиво, горішки і сухофрукти. Для зручності оформити замовлення можна через онлайн-додаток з меню.

Унікальна концепція розваг

У NG Phaselis Bay зауважують, що в готелі немає аніматорів і анімації, а фахівців, які відповідають за дозвілля гостей, гордо називають експертами з ентертейменту. Програма ентертейменту NG Phaselis Bay передбачає широкий вибір розваг і активностей і обіцяє бути ще насиченішою після зняття всіх карантинних обмежень.

Серед спортивних занять на вибір пропонують водні велотренажери акваспінінг, водний батут акваджампінг, аквафітнес, морський велосипед Red Shark Bikes, флайборд, вейкборд, 8 видів йоги (в тому числі в басейні), сучасні тренажери, функціональні тренування і теніс.

На сцені NG Phaselis Bay щодня проходять яскраві вистави, нічні шоу і живі концерти. Заплановано й ексклюзивні виступи зірок першої величини: як тільки буде знято заборону на масові заходи, в готелі чекають з концертом одного з найпопулярніших у Туреччині артистів Таркана. Всі шоу для гостей готелю цілком безкоштовні.


Люксові спа процедури в Aliva SPA Center

Удостоєний нагород спа-центр готелю Aliva SPA пропонує гостям індивідуально підібрані процедури для догляду за обличчям і тілом, а також релакс-програми для відновлення психічного і фізичного здоров'я. На території спа-центру містяться два критих басейни (для дорослих і для дітей), фітнес-центр, sea-view сауна з панорамним видовим вікном, хамам, сніговий фонтан, джакузі, киснева капсула, шоковий душ, вітамінний фреш-бар, зона відпочинку, спеціальні VIP-кабінети для сімейного відвідування і бутик Aliva SPA Butik Shop.

Попри складності, пов'язані із закриттям кордонів під час пандемії, Aliva SPA Center вдалося запросити у свою команду найкращих профільних фахівців з Індії, Таїланду, Китаю та інших країн. Як і у всьому готелі, в спа строго дотримуються карантинних заходів: після кожного сеансу проводиться дезінфекція, а відвідування зони SPA можливе винятково за попереднім записом.

<b>NG PHASELIS BAY СПА</b>

Найкраще — дітям

Розваги в ігрових кімнатах, розвиваючі заняття та розважальні заходи в дитячому клубі Beluga Kids Club ("Білуга"); походи в дитячий ресторан; стрибки на батутах і тематичні ігри на відкритому повітрі; ігрові приставки в Game Centre і десятки атракціонів аквапарку головних гостей NG PHASELIS BAY очікує багато приємних сюрпризів.

У готелі подбали також про мам малюків і постаралися передбачити все, щоб відпочинок був максимально комфортним: облаштували кімнати для сну та ігор немовлят, місця для приготування дитячого харчування, обладнали зони для сповивання і грудного вигодовування. За запитом надаються коляска, стерилізатор для пляшечок, радіоняня, блендер, слоїкове харчування і сухі суміші.

Ви гідні лише найкращого!

Команда нового готелю NG Phaselis Bay, що пропонує делюкс-відпочинок, готова переконати вас у цьому.

Дякуємо відділу маркетингу NG Phaselis Bay 5* і Анні Тимошенко ("Дві валізи") за можливість познайомитися з готелем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.