До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих гірськолижних курортів

Гірськолижний сезон триває, а Vogue.ua допомагає з вибором курорту. У добірці – місця як для активного, але затишного сімейного відпочинку, так і пункти призначення для завзятих фанатів безперервного катання.

Вістлер, Канада

Вістлер це маленьке село на північ від Ванкувера, відоме, перш за все, Олімпійськими іграми, які проходили тут 2010 року. Розташований Вістлер дуже вдало посеред гір і густих лісів, тому сюди і з'їжджаються лижники і сноубордисти з усього світу, щоб випробувати на собі всю гостроту відчуттів під час спуску засніженої вершини.

Гірськолижний курорт Вістлер
St. Moritz (Санкт-Моріц), Швейцарія

Гірськолижний курорт вражає не тільки трасами, що потребують спритності, а й приголомшливими видами, які чарують погляд з будь-якої точки комуни. У цьому затишному швейцарському куточку буде комфортно як екстремалам, так і любителям спокійного відпочинку. Озеро Граубюнден є окремою пам'яткою, заради якої варто відвідати курорт.

Гірськолижний курорт Санкт-Моріц
Шамоні, Франція

На кордоні з Італією і Швейцарією розташований французький гірськолижний курорт, який може похвалитися горою Монблан головною вершиною Альп, а так само піками Егюій дю Міді і Гельброннер. Саме тут щосили працює фунікулер, який піднімає на вершини лижників і сноубордистів.

Гірськолижний курорт Шамоні
St. Anton (Санкт-Антон), Австрія

Гірськолижний сезон в Альпах триває з грудня до квітня. В районі Санкт-Антона є ще кілька курортів: Лех, Оберлех, Цюрс, Санкт-Крістоф, Сонненкоф і Штубен, між якими діє єдиний трансфер, завжди готовий відвезти спортсменів, куди ті забажають.

Гірськолижний курорт Санкт-Антон
Вейл, США

На території штату Колорадо збудований гірськолижний курорт Вейл, головними характеристиками якого є серйозне ставлення до спорту, професійний підхід і перерви в катанні тільки на сніданок і вечерю. Цей курорт не має нічого спільного зі спокійним сімейним відпочинком, якщо тільки вся сім'я не любить 24 години на лижах з перервами на какао і сауну.

Гірськолижний курорт Вейл
Куршевель, Франція

Мабуть, найпопулярніший гірськолижний курорт у французьких Альпах. З року в рік саме він входить в число головних снігових курортів світу і не збирається поступатися. Гірськолижний сезон триває з листопада до травня, тому справжні шанувальники лиж і сноубордів завжди в тонусі.

Гірськолижний курорт Куршевель
Верб'є, Швейцарія

Район "Чотирьох Долин", цілинні поля і рівнинні лижі. На цьому курорті реально знайти те, чого немає в інших місцях. Швейцарські ландшафти не можуть не радувати око пейзажами: долина Ле Шабль, круті схили Монфора і не менш красиві сонячні схили Савольє, Цума, Ненда, Вейсона, Сівіє і Тійон.

Гірськолижний курорт Верб'є

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.